Εγκατάσταση δορυφορικών κεραιών

Με ολοκληρωμένες περισσότερες από 1.000 εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης κάθε χρόνο οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρίας μας αναλαμβάνουν να παρέχουν αξιόπιστες λύσεις για την παροχή δορυφορικού και επίγειου τηλεοπτικού σήματος σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Σε συνεργασία με τον κάθε πελάτη αναλαμβάνουμε την μελέτη, την προμήθεια και την εγκατάσταση των υλικών καθώς και την επίδειξη λειτουργίας έτσι ώστε να γίνει πλήρης εκμετάλλευση των δυνατοτήτων κάθε συστήματος.

Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις σε ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους με χρήση σύγχρονων τεχνολογιών IP TV , IP Streaming, μετάδοση εικόνας μέσω οπτικής ίνας για ελαχιστοποίηση απωλειών, PAY TV, διανομή μουσικής και πληροφοριών μέσω τηλεοράσεων.


Συστήματα αμφίδρομου δορυφορικού Internet

Παρέχουμε γρήγορο δορυφορικό Internet και υπηρεσίες δορυφορικής τηλεφωνίας VoIP χωρίς την ανάγκη ύπαρξης επίγειου δικτύου. Είναι ιδανικό για χρήση σε σπίτια που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές, σε εργοτάξια, σε εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών για να γίνεται εξ αποστάσεως επίβλεψη εικόνας και δεδομένων.

Με ταχύτητα που φτάνει στο download 20Mbps και upload τα 6Mbps είναι δυνατή η περιήγηση σε ιστοσελίδες, η παρακολούθηση streaming video και ταυτόχρονη λειτουργία τηλεφωνίας VoIP. Με την ίδια εγκατάσταση μπορεί να γίνει και λήψη δορυφορικής τηλεόρασης