Εφαρμογές Internet

Internet για ξενοδοχεία - καφετέριες

Τώρα μπορείτε να προσφέρετε σύνδεση Internet σε κάθε ένοικο του ξενοδοχείου σας !!!

Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες που προσφέρετε στους πελάτες σας εξασφαλίζοντας περισσότερα έσοδα.

Είναι γεγονός ότι όλο και περισσότεροι πελάτες σας ζητάνε την δυνατότητα σύνδεσης στο Internet από το δωμάτιο τους. Μέχρι τώρα αν κάποιος από αυτούς χρησιμοποιούσε το εσωτερικό του τηλέφωνο αυτό είχε για εσάς δύο μειονεκτήματα:

  1. Δέν μπορούσατε να επικοινωνήσετε με το δωμάτιο αφού το εσωτερικό του τηλέφωνο ήταν κατελειμένο για ώρες.
  2. Ο πελάτης σας απασχολούσε μία από τις εξωτερικές γραμμές και για εσάς το μόνο έσοδο ήταν περίπου 1€ την ώρα. Αν συνδέονταν περισσότεροι πελάτες στο Internet υπήρχε περίπτωση να καταλάμβαναν όλες τις εξωτερικές γραμμές του τηλεφωνικού κέντρου.

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Το ολοκληρωμένο σύστημα που προσφέρουμε, είναι σε θέση να καλύψει αξιόπιστα και με ελάχιστο κόστος, την ανάγκη των σύγχρονων ξενοδοχείων να παρέχουν διασύνδεση με το διαδίκτυο (internet) σε επιλεγμένα δωμάτια και πελάτες που το επιθυμούν. Αυτό μεταφράζεται σε νέες υπηρεσίες άρα και νέες πηγές εσόδων για το ξενοδοχείο, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται η γκάμα και αναβαθμίζεται η ποιότητα των ήδη υπαρχόντων. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ό,τι για την παροχή των νέων αυτών πρόσθετων υπηρεσιών: ΔΕΝ υπάρχει ανάγκη νέας καλωδίωσης στο κτίριο ή τα δωμάτια. ΔΕΝ υπάρχει ανάγκη αλλαγής της ήδη υπάρχουσας τηλεφωνικής καλωδίωσης. ΔΕΝ επηρεάζονται οι τηλεφωνικές υπηρεσίες και υποδομές. ΔΕΝ υπάρχει ανάγκη επέμβασης στο τηλεφωνικό κέντρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Το μοντέλο χρέωσης της πρόσθετης αυτής υπηρεσίας μπορεί να είναι μία απλή πάγια πρόσθετη χρέωση σε περίπτωση που το επιθυμεί ο πελάτης, κατά τον ίδιο τρόπο που χρεώνεται π.χ. ο κλιματισμός, η τηλεόραση κλπ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗ !!! Έτσι με μία σύνδεση Internet που στις περισσότερες περιπτώσεις ήδη υπάρχει για να εξυπηρετεί και το Ξενοδοχείο εξασφαλίζετε την εξυπηρέτηση των πελατών σας αλλά και μεγάλα έσοδα για εσάς