Το τηλεοπτικό μενού σου εμπλουτίζεται συνεχώς!

4 νέα κανάλια ήρθαν τον Δεκέμβριο, προσφέροντάς σου ακόμα περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας και όλα με δυνατότητα Catch-up 7 ημερών στην ΕΟΝ!


Epic Drama

Δημοφιλείς σειρές από την Ευρώπη, τη Βρετανία, την Αμερική και όλο τον κόσμο προσφέρουν ανεπανάληπτες συγκινήσεις στο 24ωρο πρόγραμμα του καναλιού. Οι σειρές του διατίθενται και On Demand στην ΕΟΝ.


Da Vinci

Εδώ τα παιδιά δημιουργούν, ανακαλύπτουν και πειραματίζονται! Ένα 24ωρο κανάλι με βραβευμένες σειρές και ντοκιμαντέρ, εκπαιδευτικό περιεχόμενο για την επιστήμη και την τεχνολογία καθώς και προγράμματα που ενισχύουν τη δημιουργικότητα. Τις σειρές του θα στις βρεις και On Demand στην ΕΟΝ.

History

Άνθρωποι που άφησαν το δικό τους, ξεχωριστό αποτύπωμα. Γεγονότα που άλλαξαν τον κόσμο όπου ζούμε. Οι πιο ενδιαφέρουσες σελίδες της ιστορίας ζωντανεύουν στην οθόνη σου μέσα από δημοφιλή ντοκιμαντέρ και μοναδικές σειρές, στο 24ωρο πρόγραμμα του καναλιού

Crime+Investigation

Μπες στα άδυτα των εργαστηρίων εγκληματολογίας, «ξεσκόνισε» απόρρητα αστυνομικά αρχεία και παρακολούθησε συναρπαστικές δικαστικές υποθέσεις στο 24ωρο πρόγραμμα του καναλιού.

 

Απόλαυσε το πλούσιο πρόγραμμα των νέων καναλιών της Nova!

ΕΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Κατάστημα Nova Μυτιλήνης Αρίωνος 16 Τηλ.: 22510 47133