Ζήσε μοναδικές εμπειρίες εξερεύνησης και ανακαλύψεων με τα 2 νέα κανάλια της Nova!

Στη Nova καλωσορίζουμε τα Viasat Nature (θέση 407) και Viasat Explore (θέση 408) που ήρθαν για να σε ταξιδέψουν στη φύση, στον κόσμο της επιστήμης, αλλά και των εφευρέσεων.


Στο Viasat Nature θα παρακολουθήσεις μοναδικές ιστορίες που θα σε ενθουσιάσουν, θα σε συγκινήσουν και θα σε εκπλήξουν με το μεγαλείο τους. Η φύση έχει να πει τη δική της ιστορία, όμορφη, αλλά και πολύ συχνά σκληρή και αδυσώπητη με τα πλάσματα που την κατοικούν. Το Viasat Nature είναι το κανάλι που θα σε φέρει πιο κοντά στην ομορφιά και στη δύναμη της φύσης, παρουσιάζοντας τα πιο εκπληκτικά πλάσματα και εντυπωσιακά μέρη του φυσικού μας κόσμου.

Στο Viasat Explore θα έχεις την ευκαιρία να δεις προσωπικές και αξιοθαύμαστες ιστορίες ανθρώπων που οδηγήθηκαν σε μοναδικά επιτεύγματα και να διεισδύσεις σε σημαντικές επιστημονικές ανακαλύψεις. Πρωτότυπες εφευρέσεις και καινοτομίες βρίσκονται στο επίκεντρο, αλλά και οι προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που κατόρθωσαν σημαντικά επιτεύγματα. Ακόμη, το ποικίλο πρόγραμμα του καναλιού παρουσιάζει τα κατορθώματα, αλλά συχνά και τις μεγάλες αποτυχίες, της σύγχρονης μηχανικής.

Απόλαυσε τώρα τα νέα κανάλια και με δυνατότητα Catch-up 7 ημερών! 

*Τα κανάλια Viasat Nature και Viasat Explore είναι διαθέσιμα στα προγράμματα ΕΟΝ, ΕΟΝ+, Nova3play Cinema, Nova3play Full, Nova3play Cinema & Novasports1, Nova Cinema pack, Nova Full pack.