Το UEFA Nations League στη Nova

Η Εθνική Ελλάδας με τη φωνή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και του Ντέμη Νικολαΐδη για το UEFA Nations League στο «γήπεδο» του Novasports! Όλοι οι αγώνες της διοργάνωσης (πάνω από 150) θα μεταδοθούν από το Novasports - Σέντρα για την Εθνική μας κόντρα στην Β. Ιρλανδία (2/6, 21:45)

Η μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου του καλοκαιριού είναι στο «γήπεδο» του Novasports! Από τις 2 Ιουνίου, οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικό ποδοσφαιρικό θέαμα με περισσότερους από 150 αγώνες στο Novasports για το UEFA Nations League και τις 54 Εθνικές ομάδες, μεταξύ αυτών και την Εθνική Ελλάδας, με στόχο να προκριθούν στους UEFA Nations League Finals (14-18/6/2023) αλλά και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την πρόκριση στο Euro του 2024. Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποιεί νέο ξεκίνημα με τον Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της και οι αγώνες της με Β. Ιρλανδία, Κύπρο και Κόσσοβο, αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

 

Το Novasports θα φέρνει στις οθόνες των συνδρομητών NovaWind, ΟΛΟΥΣ τους αγώνες – 26 ανά αγωνιστική, προσφέροντας εκπομπές ανάμεσα από τους αγώνες και Λεπτό προς Λεπτό την ώρα διεξαγωγής πολλών παράλληλων αγώνων, για να μην χάνει κανείς στιγμή από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

 

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αναφερόμενος στην επιστροφή του στην ομάδα Novasports δήλωσε σχετικά: «Νιώθω μεγάλη τιμή που από σήμερα ανήκω στο δυναμικό των καναλιών Novasports. Είναι ταυτόχρονα και μεγάλη μου χαρά που έπειτα από οκτώ χρόνια γυρίζω σε ένα κανάλι όπου πέρασα υπέροχα για σχεδόν μία δεκαετία. Η παρουσία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, της Premier League, για τις  επόμενες έξι σεζόν στα κανάλια Novasports είναι μια μεγάλη επαγγελματική πρόκληση, που ήταν αδύνατο να μην αποδεχτώ.  Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά».

 

Πιο αναλυτικά, στη νέα διοργάνωση που φέρνει νέα όνειρα και αποτελεί νέα αφετηρία για τις 54 ευρωπαϊκές ομάδες που θα συμμετάσχουν στο UEFA Nations League, κάθε αγωνιστική μοιράζεται σε τρεις ημέρες.



Πιο αναλυτικά, οι φίλοι του ποδοσφαίρου μέσα από το Novasports θα απολαύσουν τις ακόλουθες διοργανώσεις:

Το UEFA Nations League, που θα διεξαχθεί το 2022, 2024 και 2026

Το UEFA Nations League Finals που θα διεξαχθεί το 2023, 2025 και 2027 (σ.σ. σε περίπτωση συμμετοχής της Εθνικής μας ομάδας, οι συγκεκριμένοι αγώνες της θα μεταδίδονται απευθείας).

Το Nations League 2022 θα διεξαχθεί το διάστημα Ιούνιος-Σεπτέμβριος του 2022 και τα Finals τον Ιούνιο του 2023 με μορφή Final Four. Ακολούθως, το UEFA Nations League αναμένεται να διεξαχθεί από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο μαζί με τους Τελικούς τον Ιούνιο σε παρόμοιο format.






Κάλεσε στο 2251047133 ή έλα στο κατάστημα Nova Μυτιλήνης Αρίωνος 16 ή στείλε μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ