To δημοφιλέστερο Grand Slam του τένις είναι αποκλειστικά στο Novasports !

Από την Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Κυριακή 16 Ιουλίου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μονομαχίες σπουδαίων αθλητών και αθλητριών απευθείας από τα γήπεδα του Wimbledon.

Όλα τα μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου τένις θα προσφέρουν την μοναδική εμπειρία του παλαιότερου και δημοφιλέστερου τουρνουά στον κόσμο. Η παρουσία των δυο Ελλήνων αθλητών, Μαρίας Σάκκαρη και Στέφανου Τσιτσιπά, δίνει και φέτος μια ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στο τουρνουά.

H αυλαία της φετινής 136ης έκδοσης ανοίγει την Δευτέρα 3 Ιουλίου με το Novasports 1 να προβάλλει όλους τους αγώνες του Centre Court (έναρξη στις 15:30)  και το Novasports 6 να προβάλλει όλους τους αγώνες του Court 1 (έναρξη 15:00).

Από την Τρίτη 11/7, όπου και ξεκινούν οι προημιτελικοί ανδρών και γυναικών, οι αγώνες του Centre Court μεταφέρονται από το Novasports 1 στο Novasports Prime.

 

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, η δημοσιογραφική ομάδα του Novasports θα επιμελείται μιας ωριαίας εκπομπής με όλα όσα έγιναν στα γήπεδα του Wimbledon με στιγμιότυπα, ειδήσεις, social posts των παικτών, εκλεκτούς καλεσμένους αλλά και insiders του αθλήματος που θα παρακολουθούν τα ματς στα courts του Λονδίνου.

Το ραντεβού της εκπομπής Wimbledon Tonight by ΔΕΗ” θα είναι κάθε βράδυ στις 21:00 στο Novasports Prime. Από τις 11/7 και μετά η εκπομπή θα ξεκινά μετά το τέλος των ματς στο κεντρικό court. Παρουσιαστές της εκπομπής θα είναι οι δημοσιογράφοι του Novasports, Γιαννίκος Δούσκας και Γιώργος Λιώρης ενώ στην ανάλυση όσων παρακολουθήσαμε κατά τη διάρκεια της ημέρας θα είναι η Αγνή Στεφάνου, αρχηγός της Εθνικής ομάδας γυναικών στο τένις, υπεύθυνη Ακαδημίας και προπονήτρια στον Αττικό Όμιλος Αντισφαίρισης και πρώην επαγγελματίας παίκτρια του WTA.

Τα κανάλια Novasports προσαρμόζουν όπως πάντα το πρόγραμμα τους ενόψει σημαντικών διοργανώσεων.

Από τις 26/6 έως και τις 2/7 θυμόμαστε στιγμές του τουρνουά μέσα από τα ντοκιμαντέρ και τα official films που έχει δημιουργήσει το Wimbledon καθώς και την προβολή παλαιότερων τελικών της διοργάνωσης (Novasports 6).

Επίσης, στο novasports.gr σε ειδική ενότητα θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση κατά τη διάρκεια του τουρνουά με σκορ, στατιστικά, ειδήσεις, match center και στιγμιότυπα των αγώνων ενώ στο Instagram & YouTube θα ανεβαίνουν stories & reels με viral στιγμές από τη διοργάνωση.


Στο κατάστημα Nova Αρίωνος 16 2251047133 θα βρεις λύσεις για γρήγορο internet, Κινητή και σταθερή τηλεφωνία, Συνδρομητική τηλεόραση και Προϊόντα τεχνολογίας