Το 2006 προβλέπεται "ασύρματο"

Με τη νέα Canon Digital IXUS WIRELESS
Η πρώτη ασύρματη IXUS είναι γεγονός και από τον Ιανουάριο του 2006 θα ξεκινήσει η διάθεσή της στην ελληνική αγορά. Πέρα από τις μοναδικές ευκολίες ασύρματης διασύνδεσης που προσφέρει στον ερασιτέχνη φωτογράφο για την εκτύπωση και μετάδοση των φωτογραφιών, η Digital IXUS WIRELESS εκφράζει επάξια την φιλοσοφία της σειράς IXUS, με πρωτοποριακό ντιζάιν και τεχνολογία αιχμής.
Υποστήριξη ασύρματης επικοινωνίας
Η εγγενής υποστήριξη για ασύρματη επικοινωνία (Wi-Fi IEEE 802.11b) σάς παρέχει απεριόριστη ελευθερία κινήσεων, στο σπίτι ή στο γραφείο. Εκτυπώστε άμεσα σε οποιονδήποτε συμβατό με PictBridge εκτυπωτή χρησιμοποιώντας τον Προσαρμογέα Ασύρματης Εκτύπωσης* της Canon (παρέχεται στη συσκευασία). Μεταφέρετε ασύρματα τις φωτογραφίες στο PC σας**, αμέσως μόλις τις τραβήξετε, με τη λειτουργία Αυτόματης Μεταφοράς. Ελέγξτε ασύρματα τις λειτουργίες λήψης της μηχανής από το PC σας** με το RemoteCapture - η τέλεια λύση για οικογενειακές σκηνές.

Σχεδίαση "Slit & Frame"
Η πρωτοποριακή σχεδίαση "Slit & Frame" ενσωματώνει την κεραία ασύρματης επικοινωνίας και αποτελεί υπόδειγμα "χάι-τεκ" κομψότητας.

Ανάλυση
Με ανάλυση 5.0 Megapixel, ο αισθητήρας CCD της Digital IXUS WIRELESS σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώνετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας σε μεγέθη έως A3.
Εξαιρετικά συμπαγής φακός με οπτικό zoom 3x
Παρά το εξαιρετικά μικρό του μέγεθος, ο φακός τεχνολογίας UA (Ultra-High Refractive Index Aspherical [στοιχεία εξαιρετικά υψηλού δείκτη διάθλασης]) της Canon, με οπτικό zoom 3x, καταγράφει εικόνες κρυστάλλινης καθαρότητας.
Επεξεργαστής DIGIC II και Τεχνολογία iSAPS
Ο ισχυρός επεξεργαστής εικόνας DIGIC II εγγυάται ταχύτατη απόκριση της μηχανής και ανώτερη ποιότητα χρωμάτων. Η τεχνολογία iSAPS της Canon αξιοποιεί μία τεράστια βάση φωτογραφικών δεδομένων για τη βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων της μηχανής πριν από την λήψη. Το αποτέλεσμα είναι εικόνες υψηλής ποιότητας σε κάθε περίπτωση.

Kαταστάσεις λήψης
Έχετε δυνατότητα επιλογής μεταξύ 14 καταστάσεων για να πετύχετε την τέλεια λήψη. Έξι προκαθορισμένες καταστάσεις Ειδικών Σκηνών σάς βοηθούν να επιτυγχάνετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Η λειτουργία Τα Χρώματά Μου σας επιτρέπει να εφαρμόζετε εξειδικευμένα χρωματικά εφέ στις φωτογραφίες σας, σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να γράφετε ταινίες εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας (μέγεθος αρχείου έως 1GB***) με ανάλυση VGA και ήχο.

Εκτύπωση
Απολαύστε την ευκολία της ασύρματης εκτύπωσης σε οποιονδήποτε εκτυπωτή συμβατό με το πρότυπο PictBridge*. Ή, συνδέστε απλώς την Digital IXUS WIRELESS μέσω καλωδίου USB σε οποιονδήποτε συμβατό με PictBridge ή Canon Direct Print εκτυπωτή και πατήστε το πλήκτρο Εκτύπωσης/Κοινής Χρήσης για να εκτυπώσετε μία έγχρωμη φωτογραφία σε δευτερόλεπτα.

Θύρα USB 2.0 Hi-Speed
Συνδέοντας την Digital IXUS WIRELESS μέσω της θύρας USB 2.0 Hi-Speed, μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα και - το πιο σημαντικό - ταχύτατα τις φωτογραφίες σας σ' ένα PC.

Λογισμικό και online δημοσίευση
Η Digital IXUS WIRELESS παρέχεται με τις εφαρμογές λογισμικού ZoomBrowser EX (Windows) και ImageBrowser (Macintosh) της Canon, για την επεξεργασία και οργάνωση φωτογραφιών, ταινιών και παρουσιάσεων. Επιπλέον, με την αγορά μιας Digital IXUS WIRELESS οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους 100MB χώρου στο Web, μέσω της υπηρεσίας CANON iMAGE GATEWAY, για τη δημοσίευση των φωτογραφιών τους online.

* Με εκτυπωτές εκτός των SELPHY CP710/510, για την χρήση του Προσαρμογέα Ασύρματης Εκτύπωσης (Canon Wireless Print Adapter) μπορεί να απαιτείται το τροφοδοτικό CA-DC20E (παρέχεται)
** Απαιτείται PC με υποστήριξη Wi-Fi (IEEE 802.11b) και το λειτουργικό σύστημα Windows XP SP2.
*** Ανάλογα με την ταχύτητα/χωρητικότητα της κάρτας