Tηλεοράσεις πλάσματος και DVD players της Pioneer με HDMI

Οι νέες τηλεοράσεις πλάσματος και τα νέα DVD players της Pioneer διαθέτουν ψηφιακή θύρα HDMI
Η Pioneer, πρωτοπορώντας στις τεχνολογίες οθονών πλάσματος και DVD, παρουσιάζει δύο νέες τηλεοράσεις πλάσματος - τα μοντέλα PDP-434HDE και PDP-504HDE, οι οποίες σε συνδυασμό με τα DVD players - DV-868AVi-S και DV-668AV-S - τα οποία ανακοινώθηκαν πρόσφατα - θέτουν νέα πρότυπα στην μετάδοση ψηφιακού περιεχομένου.
Τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της Pioneer είναι τα πρώτα του είδους τους που διαθέτουν ψηφιακή θύρα HDMI (High-Definition Multimedia Interface) [1].
«Με τη νέα γενιά τηλεοράσεων πλάσματος και DVD players, η Pioneer δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τον ήχο/βίντεο ενός DVD, διατηρώντας ακέραια την ποιότητα του πρωτότυπου, ψηφιακού περιεχομένου», αναφέρει ο Philippe Coppens, επικεφαλής του τομέα Technology & Product Info Management της Pioneer Europe NV.
«Η θύρα HDMI είναι η ιδανική επιλογή για τα νέα, πλήρως ψηφιακά περιβάλλοντα επειδή μεταφέρει ψηφιακά τα δεδομένα, χωρίς να απαιτείται ένα ενδιάμεσο στάδιο μετατροπής τους σε αναλογικά σήματα, το οποίο δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης», συνεχίζει ο Philippe Coppens. «Η θύρα HDMI επιτρέπει και στις δύο τεχνολογίες να δείξουν τι μπορούν να αποδώσουν πραγματικά, παρέχοντας στους χρήστες την απόλυτη ψηφιακή εμπειρία, με χρώμα και ηχητικά εφέ εξαιρετικής ποιότητας».