Τηλεφωνία και ADSL με 14,75 ?/μήνα, μόνο από την Forthnet

Η Forthnet, δίνει πραγματική αξία στα χρήματά σας και από 1ης Ιουνίου, «ανταλλάσει» το μηνιαίο πάγιο ΟΤΕ των 14,75 ?/μήνα, με υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας ή broadband ADSL!

Η Forthnet, ξέρει από οικονομία και το αποδεικνύει με μια απίστευτη καλoκαιρινή προσφορά. Από 1ης Ιουνίου, με 14,75 ?/μήνα, δηλαδή με όσο πληρώνετε για το μηναίο πάγιο ΟΤΕ χωρίς να λαμβάνετε καμιά υπηρεσία, μπορείτε πλέον να πραγματοποιείτε κλήσεις ή να σερφάρετε, μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet.

Αναλυτικά, ανάλογα με το τι επιθυμείτε, έχετε τις ακόλουθες επιλογές, αποκλειστικά μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet και μόνο με 14,75 ?/μήνα, χωρίς άλλη επιβάρυνση:

  • Είστε τύπος σταθερής τηλεφωνίας; απολαμβάνετε 200 λεπτά το μήνα αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς τους αριθμούς όλων των δικτύων, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!
  • Είστε τύπος internet; απολαμβάνετε απεριόριστο broadband ADSL έως 24Mbps για 6 μήνες !*
    • Αν λοιπόν, σας φαίνεται περίεργο να πληρώνετε 14,75 ?/μήνα πάγιο για το τίποτα, το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet είναι στη διάθεσή σας. Τώρα, δώστε στα χρήματα σας πραγματική αξία και συνδυάστε την οικονομία με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση που προσφέρει η Forthnet.

      Oι παραπάνω προσφορές ισχύουν για νέους συνδρομητές, αφορούν τις περιοχές κάλυψης του ιδιόκτητου δικτύου της εταιρίας και ισχύουν μέχρι 1η Αυγούστου 2009.

      *Μετά το πέρας του εξάμηνου, οι συνδρομητές περνούν αυτόματα στην υπηρεσία Forthnet ADSL Economy, με 24,90 ?/μήνα.