Σύστημα on-line booking για τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

H HellasNet (www.hellasnet.gr) και η FORTHcrs (www.forthcrs.gr), εταιρίες του Ομίλου FORTHnet, ολοκλήρωσαν με επιτυχία την ανάπτυξη του μηχανισμού on-line κρατήσεων των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, σε συνεργασία με την αρμόδια Διεύθυνση της εταιρίας. Οι επισκέπτες του website www.minoan.gr έχουν πλέον τη δυνατότητα, με 6 απλά βήματα, να πραγματοποιήσουν online, την κράτηση και την αγορά του εισιτηρίου τους.
Για την ολοκλήρωση του έργου, η HellasNet ανέλαβε την ανάπτυξη ενός ιδιαίτερα εύχρηστου interface, καθώς και την προσαρμογή του στο ολοκληρωμένο λογισμικό διαχείρισης κρατήσεων SeaOnLine ™ της FORTHcrs. H εφαρμογή επεκτάθηκε και παραμετροποιήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ και διασυνδέθηκε τόσο με το σύστημα κρατήσεων της εταιρείας, όσο και με σύστημα πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας.

Ο μηχανισμός online booking φιλοξενείται στο Datacenter της FORTHnet και κάνει χρήση της υπηρεσίας Dedicated Hosting της HellasNet.

Η HellasNet εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών Internet ενώ ειδικότερα στον τομέα του on-line booking στο web έχει υλοποιήσει πολλά και σημαντικά έργα. Η FORTHcrs παρέχει ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες στο χώρο του τουρισμού και των μεταφορών με εξειδίκευση στα ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων, τη διανομή τους και το συνδυασμό on-line τουριστικού περιεχομένου