S.MA.R.T προσφορές από τη FORTHnet

Η FORTHnet επεκτείνει τις εορταστικές προφορές της και στις εφαρμογές χρηματιστηριακής παρακολούθησης και οικονομικής ενημέρωσης, S.MA.R.T και WebSMART.
Πιο συγκεκριμένα, μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2004, η εταιρία προσφέρει έκπτωση 30% σε όλα τα πακέτα S.MA.R.T. Επιπλέον, με κάθε τρίμηνη ή εξάμηνη συνδρομή στην υπηρεσία WebSMART η εταιρία προσφέρει έκπτωση 10% και 15% αντίστοιχα, ενώ με κάθε ετήσια συνδρομή δίνει ως δώρο 2 επιπλέον μήνες δωρεάν.
Οι προσφορές ισχύουν για νέες συνδρομές και για ανανεώσεις, ενώ δεν ισχύουν για τα πακέτα που συνδυάζονται με FORTHnet Fast Internet ADSL, τα οποία διατίθενται ήδη σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
Τόσο το S.MA.R.T όσο και το WebSMART συνδυάζουν τη real-time παρακολούθηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών και την οικονομική ενημέρωση παρέχοντας στους συνδρομητές τους χρήσιμες πληροφορίες και εργαλεία ανάλυσης.

Για να επωφεληθεί κανείς από τις S.MA.R.T προσφορές της FORTHnet μπορεί να επικοινωνήσει με το τμήμα Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών στο τηλέφωνο 211 9559 450, στο e-mail: sales@smart.gr, ή να απευθυνθεί στο δίκτυο Εμπορικών Συνεργατών FORTHnet σε όλη την Ελλάδα.