On Line καταχώρηση, ανανέωση και διαχείριση domain name .gr

Η δυνατότητα αυτή, παρέχεται μέσω ειδικής web εφαρμογής που υποστηρίζεται από το ηλεκτρονικό κατάστημα http://eshop.hellasnet.gr και αποτελεί τον αμεσότερο, φιλικότερο και πιο οικονομικό τρόπο διαχείρισης domain name.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό της web εφαρμογής διαχείρισης των domain names μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, είναι το εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον WWW, που επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει εύκολα και γρήγορα τη διαθεσιμότητα του domain name που επιθυμεί και να συμπληρώσει τη σχετική αίτηση καταχώρησης. Έτσι, σε 2 απλά βήματα μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του και να ενεργοποιήσει αυτόματα την υπηρεσία. Με τον ίδιο τρόπο εξυπηρετούνται 24 Χ 7 (24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα) και όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες διαχείρισης ενός domain name όπως η ανανέωση, η μεταβίβαση, η αλλαγή Καταχωρητή και η μεταβολή στοιχείων που σχετίζονται με αυτό.

Η καταχώρηση ή η ανανέωση ενός domain name μέσω της υπηρεσίας Domain Registration, ως μέρος των εξελιγμένων υπηρεσιών Data Center που προσφέρονται από την επιχειρησιακή μονάδα Inrternet Hellas, δίνει την δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης στα πακέτα Virtual Web Hosting παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο επιπλέον υπηρεσίες DNS, Email, Web και Database Hosting.