Nova Professional Private View

Υπηρεσίες Nova για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια

Για εσάς τον επαγγελματία που δραστηριοποιείται στον απαιτητικό κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, η Nova παρέχει τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις για την τηλεοπτική ψυχαγωγία των επισκεπτών σας!

Εντυπωσιάστε, ακόμη περισσότερο, τους πελάτες σας και ενισχύστε την εμπειρία διαμονής τους με συναρπαστικές τηλεοπτικές ενότητες: αθλητικά, cinema, ειδησεογραφικά, ψυχαγωγικά, ντοκιμαντέρ, παιδικά & μουσική!

Η Nova σχεδίασε για εσάς 5 υπηρεσίες για να μπορείτε να διαλέξετε το πακέτο που ταιριάζει περισσότερο στις συνήθειες θέασης των επισκεπτών σας!

Πρόσθετες υπηρεσίες για ξενοδοχεία

Βραβευμένα, σύγχρονα ντοκιμαντέρ αλλά και ριάλιτι γύρω από τον πολιτισμό και τα ζώα, το ταξίδι και την περιπέτεια, την άγρια φύση και το περιβάλλον, την επιστήμη και την τεχνολογία, την ιστορία και την κουλτούρα!

Nova DOCUMENTARIES & KIDS

Για παιδιά και εφήβους τα δημοφιλέστερα και ποιοτικότερα μεταγλωττισμένα κανάλια στον κόσμο. Αγαπημένοι ήρωες, σειρές αλλά και οικογενειακές ταινίες!

Πλούσιο περιεχόμενο όλες τις ώρες και για κάθε ηλικία!

Nova ADULT PACK

Προσφέρετε στους πελάτες σας την εμπειρία Nova Adult Pack μέσα από 5 διάσημα κανάλια με το πιο ερωτικό θέαμα και σε High Definition*.

Mε 24ωρο πρόγραμμα με τις καλύτερες, τελευταίες hardcore παραγωγές & καθημερινές πρεμιέρες, με ερωτικό θέαμα για όλα τα γούστα και με ευρωπαϊκή ερωτική διασκέδαση υψηλής αισθητικής, είναι το απόλυτο θέαμα ενηλίκων!

Εξειδικευμένοι τεχνικοί του καταστήματος μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση και φέρνουν τη Nova στο ξενοδοχείο σας!

Κατάστημα Nova Μυτιλήνης Αρίωνος 16 Τηλ.: 2251047133