ΝΟVA i -guide : Εφαρμογή για τον εγκυρότερο τηλεοπτικό οδηγό στο iphone σας

O Όμιλος Forthnet σχεδίασε και ανέπτυξε την εφαρμογή Nova i-guide που προσφέρει τον πληρέστερο και εγκυρότερο τηλεοπτικό οδηγό στο δικό σας iPhone/iPod.

Ενημερωθείτε όπου κι αν βρίσκεστε και όποια στιγμή επιθυμείτε, για το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα σε περισσότερα από 45 ελληνικά και διεθνή κανάλια!

Με την εφαρμογή Nova i-guide μπορείτε: • να μάθετε το τηλεοπτικό πρόγραμμα όλων των καναλιών για την τρέχουσα και τις επόμενες επτά ημέρες με διαρκή ανανέωση του περιεχομένου. • να δείτε το πρόγραμμα ανά θεματική κατηγορία. HD, Αθλητικά, Ταινίες, Ντοκιμαντέρ, Παιδικά, Μόδα/Ψυχαγωγία, Μουσικά, Ενημέρωση και Ελληνικά. • να ενημερωθείτε καθημερινά με προτάσεις των καλύτερων ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, κορυφαίων ντοκιμαντέρ και σημαντικότερων αθλητικών διοργανώσεων. • να δείτε την τρέχουσα και επόμενη εκπομπή κάθε καναλιού. Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για την κάθε εκπομπή που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν μέσω του iPhone App Store. Επισκεφθείτε τη σελίδα www.nova.gr/gr/iguide και μάθετε περισσότερα.