Νέο IP τηλεφωνικό κέντρο Panasonic KX-NS 500

Το έξυπνο IP τηλεφωνικό κέντρο KX-NS 500 της Panasonic είναι ένα οικονομικά αποδοτικό σύστημα επικοινωνίας IP για τις μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις που μπορεί να ρυθμιστεί με ευελιξία και να επεκταθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Το KX-NS 500 διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά και ξεκινά απο τις 6 αναλογικές γραμμές και τα 18 εσωτερικά, μέχρι 288 εσωτερικά με μία μονάδα επέκτασης.
Το KX-NS 500 είναι επίσης ένα σύστημα ενοποιημένης επικοινωνίας, το οποίο διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά IP, όπως σύνδεση με κινητά, ενσωματωμένο φωνητικό ταχυδρομείο και e mail, instant messaging (ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων), καθώς και πληροφορίες σχετικά με την παρουσία του χρήστη.
Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ενσωματωμένες εφαρμογές, όπως λύσεις Call Center, λύση με κινητά και σύστημα φωνητικού ταχυδρομείου, ώστε η εργασία σας να είναι πιο αποδοτική και να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των πελατών.
Καλέστε το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας για να προγραμματίσουμε άμεση επίσκεψη μηχανικού για σχεδιασμό της πιο αποδοτικής λύσης για την επιχείρηση σας.