Νέα σειρά εκτυπωτών Canon Pixma

Η Canon αποκάλυψε τη νέα πρωτοποριακή σειρά των προϊόντων της με την ονομασία ΡΙΧΜΑ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ηγετική της θέση τομείς της φωτογραφίας και των συστημάτων απεικόνισης.
Η νέα σειρά, αποτελούμενη από δώδεκα φωτογραφικούς εκτυπωτές και πολυλειτουργικά, αποτελεί παγκόσμια καινοτομία, καθώς η Canon πρώτη παρουσιάζει ολοκληρωμένη σειρά εκτυπωτών και πολυλειτουργικών τεχνολογίας bubble jet που εκτοξεύουν εκατομμύρια σταγόνες μελάνης όγκου μόλις 2 και 1 πικολίτρων, 4 εκτομμύρια φορές μικρότερες από μία σταγόνα βροχής, προσφέροντας εντυπωσιακό φάσμα χρωμάτων.
Στη σύντομη εισαγωγή του στη φιλοσοφία και την τεχνολογία που ενσωματώνουν τα μοντέλα ΡΙΧΜΑ ο Διευθυντής Marketing του Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων της Intersys κος Στράτος Μουντάκης ανέφερε : «Στον ολοένα ταχύτερο μικρότερο και διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο οι εικόνες αποκτούν όλο και μεγαλύτερη σημασία διότι μιλούν μια γλώσσα κατανοητή από όλους.
Αντανακλούν άμεσες σκέψεις ενώ συγχρόνως καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων μας όπως τις ειδήσεις, την επικοινωνία και την ψυχαγωγία. Σε αυτό τον αιώνα της εικόνας, οι ανάγκες της αγοράς εστιάζονται πλέον στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων απεικόνισης, τομέας στον οποίο η Canon πρωτοστατεί καλύπτοντας το πλήρες φάσμα συστημάτων απεικόνισης.
Από τη στιγμή της λήψης, κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της εικόνας μέχρι τη στιγμή της εκτύπωσης, η Canon προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προηγμένων προϊόντων που καλύπτουν τις απαιτήσεις του ερασιτέχνη αλλά και επαγγελματία χρήστη. Με τη νέα σειρά ΡΙΧΜΑ, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει προσιτές λύσεις που εξασφαλίζουν εκτυπώσεις επαγγελματικού επιπέδου στο ίδιο του το σπίτι».
Στη συνέχεια αποκαλύφθηκαν τα νέα προϊόντα που απαρτίζουν τη σειρά ΡΙΧΜΑ, τα οποία ξεχωρίζουν για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους με μίνιμαλ και καθαρές γραμμές, και για την απίστευτη ταχύτητα και φωτογραφική ποιότητα στην εκτύπωση, καλύτερη από αυτή του συμβατικού φωτογραφικού εργαστηρίου.
Η σειρά ΡΙΧΜΑ έρχεται να συγκεράσει τη μορφή με τη λειτουργικότητα και αποτελεί έναν αξεπέραστο συνδυασμό προηγμένης σχεδίασης και εκτύπωσης απαράμιλλης φωτογραφικής ποιότητας. Η ονομασία ΡΙΧΜΑ είναι συνώνυμη της κορυφαίας ποιότητας εκτύπωσης με τον ίδιο τρόπο που η πασίγνωση σειρά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών IXUS της Canon ταυτίζεται με κορυφαία σχεδίαση και μοναδικές επιδόσεις.
Στοχεύοντας στη φωτογραφική εκτύπωση στο σπίτι, η Canon κατάφερε να συνδυάσει λειτουργικά το τεχνολογικό πλεονέκτημα που απορρέει από την 60 ετή τεχνολογική της παράδοση με τον έξυπνο και χρηστικό σχεδιασμό. Οι τεχνολογίες εξελίσσονται καθημερινά με έναν αδιάκοπο και επιταχυνόμενο ρυθμό.
Η αδιάλειπτη προσπάθεια της Canon να αναπτύσσει νέες τεχνολογίες αποδεικνύει τη δέσμευσή της να προσφέρει έργο στην κοινωνία του σήμερα αλλά και σε αυτή του μέλλοντος. Αυτός είναι, εξ’άλλου ο λόγος για τον οποίο η Canon και η τεχνολογία θα συνεχίσουν να εξελίσσονται παράλληλα.