Νέα γενιά ψηφιακών φωτοαντιγραφικών Canon

Με κόστος απόκτησης ελαφρά μεγαλύτερο από τα τυπικά ασπρόμαυρα φωτοαντιγραφικά η νέα γενιά των μηχανημάτων της Canon σας προσφέρει δυνατότητα έγχρωμης εκτύπωσης. Το κυριότερο ωστόσο στοιχείο είναι το γεγονός ότι μπορείτε να ελέγχετε απόλυτα την χρήση του χρώματος και το κόστος του.

Πρόσφατες έρευνες έχουν αποδείξει ότι υπάρχουν μετρήσιμα στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν ότι τα έγχρωμα έγγραφα είναι αποτελεσματικότερα από τα μονόχρωμα.

Οι παραπάνω εκτιμήσεις συμφωνούν απόλυτα με την κοινή αντίληψη των πλεονεκτημάτων των έγχρωμων εγγράφων.

Ωστόσο στις περισσότερες εταιρείες υπάρχουν σημαντικές επιφυλάξεις για τις έγχρωμες εκτυπώσεις. Οι κυριότερες από αυτές αφορούν στο κόστος αγοράς των μηχανημάτων, το κόστος εκτύπωσης και τον έλεγχο για την χρήση του χρώματος από τους εργαζομένους.

Η Canon με μια νέα γενιά πρωτοποριακών μηχανημάτων θέτει μια νέα εποχή στην εκτύπωση στο γραφείο και στις οποιες ανησυχίες για τη χρήση του χρώματος προσφέροντας μια νέα γενιά συσκευών με τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

  • Κόστος απόκτησης παραπλήσιο με τα ασπρόμαυρα μοντέλα
  • Επιλεκτική δυνατότητα χρήσης χρώματος με περιορισμούς σε επίπεδο ανεξάρτητων χρηστών
  • Εξυπνη χρήση των έγχρωμων δυνατοτήτων με αυτόματη αναγνώριση των σελίδων του εγγράφου που απαιτούν έγχρωμη εκτύπωση
  • Δυνατότητες πλήρους ελέγχου και διαχείρισης από τα τμήμα διαχείρισης των IT υποδομών της εταιρείας.

    H νέα γενιά των μηχανημάτων της Canon περιλαμβάνει ψηφιακά φωτοαντιγραφικά μηχανήματα τα οποία συνδυάζουν λειτουργίες εκτυπωτή & φωτοαντιγραφικού ενώ προαιρετικά μετατρέπονται σε fax ενώ παρέχουν δυνατότητες σάρωσης και απευθείας αποθήκευσης και αποστολής αντίστοιχου αρχείου. Τα μηχανήματα μπορούν να ενσωματωθούν σε δικτυακά περιβάλλοντα ενώ επιτρέπεται κεντρικός έλεγχος από το τμήμα IT κάθε εταιρείας.

    Επιπλέον τα ψηφιακά φωτοαντιγραφικά μηχανήματα πλεονεκτούν από την άποψη της εγκατάστασης συντήρησης και χρήσης έναντι των μεμονωμένων συσκευών ενώ προσφέρουν δυνατότητες παραμετροποίησης στις απαιτήσεις συγκεκριμένων ομάδων χρηστών στο εταιρικό περιβάλλον.