Καταστήματα Forthnet: Ανάπτυξη με broadband ταχύτητες!

7 νέα Καταστήματα Forthnet άνοιξαν και επισήμως τις πύλες τους, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιουνίου στην Αθήνα, την Κομοτηνή, τη Βέροια, την Τρίπολη και τη Χαλκίδα.
Με εντατικούς ρυθμούς, συνεχίζει η Forthnet την ανάπτυξη του δικτύου των εξειδικευμένων καταστημάτων broadband με την επωνυμία της, έχοντας ως στόχο την πλήρη εμπορική λειτουργία 100 καταστημάτων μέχρι το τέλος του 2008. Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν εγκαίνια σε 7 νέα Καταστήματα Forthnet, σε Κομοτηνή, Βέροια, Τρίπολη, Χαλκίδα και σε τρεις νέες περιοχές στην Αθήνα, (Χολαργός, Ζωγράφου και Ρέντη).
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των εγκαινίων, έλαβε χώρα μεγάλος διαγωνισμός και 7 τυχεροί -ένας από κάθε νέο κατάστημα- κέρδισαν από ένα μεγάλο δώρο γνωριμίας με τον κόσμο του broadband, συνολικής αξίας 1.200 ευρώ!
Σήμερα, 65 Καταστήματα Forthnet λειτουργούν ήδη σε περισσότερες από 40 πόλεις της χώρας. Σημειώνεται ότι ακόμη 15 καταστήματα –ως επί το πλείστον σε περιοχές της Αθήνας- βρίσκονται υπό κατασκευή και θα παραδοθούν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, φτάνοντας τη δύναμη του δικτύου των Καταστημάτων Forthnet στα 80.
Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι, τα Καταστήματα Forthnet, φέτος το καλοκαίρι αναλαμβάνουν να σας ταξιδέψουν όχι μόνο στο νέο κόσμο του broadband, αλλά μέχρι και … το Παρίσι! Ειδικότερα, από τις 7 Ιουλίου έως και τις 31 Ιουλίου, καταθέτοντας αίτηση για την υπηρεσία Forthnet 2play, λαμβάνετε μέρος και στη μεγάλη κλήρωση Win a Break, για οικογενειακά πακέτα διακοπών 4 ατόμων σε όλη την Ελλάδα και στην EuroDisney του Παρισιού!
Τα Καταστήματα Forthnet προσφέρουν σε κάθε ελληνική οικογένεια τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τη νέα broadband πραγματικότητα. Βασικός σκοπός τους είναι η παροχή μοναδικής broadband εμπειρίας και ολοκληρωμένης, ποιοτικής, προσωπικής εξυπηρέτησης από εξειδικευμένο προσωπικό, στο ευρύ καταναλωτικό κοινό. Μάλιστα, σε επιλεγμένα Καταστήματα Forthnet, όπως σε αυτό του Ηρακλείου Κρήτης, Έβανς 3 και Χατζημιχάλη Γιάνναρη, της Θεσσαλονίκης, Μητροπόλεως 113, αλλά και της Αθήνας, στην Καλλιθέα- Ατθίδων 4, στο Σύνταγμα -Φιλελλήνων 7 και πίσω από το Hilton - Θέτιδος 4 προσφέρεται και επιτόπου τεχνική υποστήριξη.
Στόχος της εταιρίας είναι, τα Καταστήματα Forthnet να αποτελέσουν την πύλη, που θα οδηγήσει κάθε Έλληνα στη νέα broadband εποχή όπου όλα είναι απλά, ελεύθερα, συναρπαστικά!