Κάντε Πάσχα στο Internet με FORTHnet Internet PSTN/ ISDN

Ακόμη πιο συμφέρουσες οι συνδρομές FORTHnet Internet PSTN /ISDN, αφού μετά την έως και 41% μείωση τιμών που ανακοίνωσε η εταιρία στις αρχές Φεβρουαρίου, προχωρά και σε μια ιδιαίτερα ελκυστική προσφορά με επιπλέον δωρεάν,χρόνο πρόσβασης στο Internet για την Πασχαλινή περίοδο.
Πιο συγκεκριμένα, από τις 24 Μαρτίου έως και τις 18 Απριλίου 2004, δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους χρήστες που θα ενεργοποιήσουν, αναβαθμίσουν ή θα ανανεώσουν τη συνδρομή τους FORTHnet Internet PSTN /ISDN, να κερδίσουν για τις 3μηνες, 6μηνες, 12μηνες και 24μηνες συνδρομές, 1, 2, 4 και 8 επιπλέον δωρεάν μήνες αντίστοιχα.

Οι συνδρομητές της FORTHnet, έχουν την ευκαιρία ακόμα και αν η συνδρομή τους δεν λήγει άμεσα, να την ανανεώσουν ή να την αναβαθμίσουν μέσα στη χρονική διάρκεια της Πασχαλινής προσφοράς και να κερδίσουν τους επιπλέον μήνες δωρεάν.

Η Πασχαλινή προσφορά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των προσπαθειών της FORTHnet για να φέρει ολοένα και περισσότερους Έλληνες πιο κοντά στον κόσμο του Internet, καθώς και να ευχαριστήσει τους συνδρομητές της για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που της δείχνουν