Η «Aνοιξη του ADSL» από τη FORTHnet

Η FORTHnet, η εταιρεία που έφερε πρώτη το Internet στην Ελλάδα, «φέρνει την άνοιξη» στο ADSL, με ελκυστικές προσφορές καθώς και νέες συνδρομές ολοκληρωμένης λύσης ADSL.
Πιο συγκεκριμένα, για όσους θέλουν να γνωρίσουν το γρήγορο Internet και να εξοικειωθούν με την τεχνολογία ADSL, η FORTHnet προσφέρει με κάθε ADSL in a box, ένα (1) μήνα επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ. H προσφορά ισχύει από την 1η Μαρτίου έως και την 31η Μαΐου 2005 και περιλαμβάνει κόστος συνδρομής Internet και παγίου γραμμής ADSL.
Επίσης, από την 1η Μαρτίου 2005, η FORTHnet μειώνει έως και 20% τις τιμές όλων των συνδρομών FORTHnet Fast Internet ADSL 256, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αύξηση της διείσδυσης των ευρυζωνικών υπηρεσιών και του Internet γενικότερα στη χώρα μας.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρία προτείνει ολοκληρωμένη λύση ADSL με τις συνδρομές FORTHnet ADSL 1Bill.

Με τις συνδρομές FORTHnet ADSL 1Bill, οι πελάτες της εταιρίας εξυπηρετούνται εξολοκλήρου από τη FORTHnet για την ενεργοποίηση της γραμμής τους και τη συνδρομή ADSL της επιλογής τους, λαμβάνουν έναν ενιαίο λογαριασμό για τις υπηρεσίες Internet που χρησιμοποιούν (για το τέλος γραμμής ADSL & για τη συνδρομή Internet), ενημερώνονται διαρκώς από την εταιρία για την πορεία της αίτησης ενεργοποίησης της ADSL πρόσβασής τους, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και όλα τα προνόμια των συνδρομών FORTHnet.
Οι συνδρομές FORTHnet ADSL 1Bill διατίθενται σε όλες τις ταχύτητες, Dynamic & Static και έχουν διάρκεια αορίστου χρόνου, 3, 6, ή 12 μηνών. Για την απόκτηση του FORTHnet ADSL 1Bill δεν απαιτείται χρέωση πιστωτικής κάρτας.

Μέχρι τις 31 Μαρτίου 2005, με κάθε νέα συνδρομή FORTHnet ADSL 1Bill αορίστου χρόνου, προσφέρεται το Modem/router JetSpeed 520 δωρεάν. Η προσφορά ισχύει για νέες συνδρομές Dynamic & Static, ενώ ο εξοπλισμός αποστέλλεται στον πελάτη χωρίς κόστος, με την ενεργοποίηση της συνδρομής του.

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες, οι προνομιακές τιμές και οι προσφορές στις υπηρεσίες ADSL της FORTHnet, αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της συνεχούς προσπάθειας της εταιρίας να καταστεί η τεχνολογία ADSL όσο πιο απλή και προσιτή γίνεται για τον τελικό χρήστη και να έρθει και στη χώρα μας «η άνοιξη του ADSL».