H FORTHnet στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2004

Η FORTHnet, συμμετέχει στην 69η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αναλαμβάνοντας για μια ακόμη χρονιά τη διοργάνωση του Internet Cafe που θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο του Ελληνο-Αμερικάνικου Επιμελητηρίου (Περίπτερο 12 - Booth 12).
Η επιτυχημένη περσινή εμπειρία της FORTHnet από το Internet Cafe, αποδεικνύει ότι το διαδίκτυο είναι πραγματικά σημαντικός πόλος έλξης για το κοινό της έκθεσης. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος στο χώρο του Internet Cafe οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πλοηγηθούν στο διαδίκτυο και να ενημερωθούν τόσο για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, όσο και για το σύνολο των υπηρεσιών που αναπτύσσει η εταιρία.
Επιπλέον οι επισκέπτες του Internet Cafe της FORTHnet, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές που θα ισχύσουν ειδικά για την έκθεση, και αφορούν σε ανανεώσεις ή νέες συνδρομές FORTHnet Internet.
Η 69η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO και θα διαρκέσει από τις 11 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες καθημερινά από τις 12:00 μέχρι τις 22:00 και τα σαββατοκύριακα από τις 11:00 έως τις 22:00