H Canon σκοράρει στους αγώνες για το Champion's League

Η Canon, εταιρεία πρωτοπόρος στις τεχνολογίες συστημάτων απεικόνισης, ανανεώνει τη συνεργασία της με την UEFA στα πλαίσια του Champion's League. Η υπογραφή της συνεργασίας έλαβε χώρα χθες στο Μόναχο, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα Μπάγερν Μονάχου και της Ρεάλ Μαδρίτης, ενός από τους μεγαλύτερους αγώνες της φετινής διοργάνωσης.
Η υπογραφή της τριετούς συνεργασίας της Canon με την UEFA επεκτείνεται μέχρι το τέλος της αγωνιστικής 2005/6, κατά τη διάρκεια της οποίας η Canon θα προμηθεύει την UEFA με μια ευρεία γκάμα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, εκτυπωτών, φωτοαντιγραφικών μηχανών και συσκευών φαξ για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Η Canon αποτελεί ήδη επίσημο συνεργάτη της UEFA στα πλαίσια των αγώνων του EURO 2004™, όπως ανακοινώθηκε από τον Ιανουάριο του 2003. Η επέκταση της συνεργασίας της υπογραμμίζει τη στρατηγική της Canon να θέσει το ποδόσφαιρο στο επίκεντρο του πανευρωπαϊκού χορηγικού της προγράμματος και να ενισχύσει την ήδη υπάρχουσα συνεργασία της με την UEFA. Οι συμμετοχές της Canon σε διοργανώσεις της UEFA χρονολογούνται ήδη από το 1978 όταν η Canon αποτελούσε χορηγό του Παγκόσμιου Κυπέλλου μέχρι το 1998, ενώ η συνεργασία της με την UEFA επεκτάθηκε με τη χορηγία στους αγώνες του Champion's League (1995-2000) και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (1980-1996).

Ο Lars-Christer Olsson, CEO της UEFA, σχολίασε : «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή της Canon ως επίσημου προμηθευτή στους αγώνες του Champion's League. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την υποστήριξη εκ μέρους της εταιρείας και του UEFA EURO 2004™ τονίζει την πολυετή δέσμευση της Canon έναντι της UEFA αλλά και υπέρ των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων υψηλών προδιαγραφών».

Η Canon, δια στόματος του κου Hajime Tsuruoka, Προέδρου και CEO της Canon Europe, τονίζει ότι : « Η συμφωνία ενισχύει τους ιστορικούς δεσμούς της εταιρείας με το ποδόσφαιρο που ξεκίνησαν ήδη πριν από μια 20ετία περίπου. Η απόφασή μας να υποστηρίξουμε την UEFA ως επίσημος προμηθευτής του Champion's League αποτελεί τμήμα του ευρύτερου χορηγικού μας προγράμματος και της στρατηγικής μας κι ενισχύει τη βαθύτατη πεποίθησή μας σε ένα από τα πιο δημιουργικά και δυναμικά αθλήματα όπως είναι το ποδόσφαιρο».

Ο κος James Leipnik, Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων για την Canon Europe, συμπληρώνει : « Η Canon κατέχοντας ηγετική θέση στις τεχνολογίες απεικόνισης, θα ενισχύσει την UEFA με την ιδιότητα του επίσημου προμηθευτή προσφέροντας τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις ανάγκες της διοργάνωσης, που θα φέρει εντυπωσιακές εικόνες από δυναμικές αναμετρήσεις στο χώρο του γηπέδου σε εκατομμύρια φιλάθλων σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο».