Για 3η χρονιά, η Canon πρώτη στην Κατηγορία των Α/Μ Εκτυπωτών Γραφείου

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Infosource, η Canon διατηρεί την πρώτη θέση στην Ελλάδα στις πωλήσεις των ασπρόμαυρων εκτυπωτών πολλαπλών λειτουργιών για το γραφείο.

Η Intersys Α.Ε., η επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι τα συστήματα ασπρόμαυρης εκτύπωσης πολλαπλών λειτουργιών της Canon κατέκτησαν για τρίτη συνεχή χρονιά την πρώτη θέση στις πωλήσεις στην Ελλάδα με μερίδιο αγοράς 16,1%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ανεξάρτητης έρευνας της εταιρείας αναλύσεων InfoSource.


Η παρουσία της Canon στην Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας μέσα σε ένα περιβάλλον οικονομικής ύφεσης και πτωτικών τάσεων στην αγορά της τάξης του 10% και μάλιστα, διατηρώντας τις πωλήσεις σε αντίστοιχα επίπεδα με την πρωτιά του 2007 (16,6%). Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, η Canon συνεχίζει να ηγείται της Ελληνικής αγοράς στις δυο βασικότερες κατηγορίες διάκρισης των ασπρόμαυρων πολυλειτουργικών συστημάτων (0-19 και 20-39 σελίδες το λεπτό) οι οποίες αθροίζουν το 93,5% των συνολικών πωλήσεων στη συγκεκριμένη κατηγορία για την Intersys μέσα στο 2008.

Ο κ. Σωκράτης Σιγάλας, Διευθυντής Marketing του Τομέα Αυτοματισμού Γραφείου και Πληροφορικής της Intersys Α.Ε., δήλωσε "Η πρωτιά της Canon στις πωλήσεις των συστημάτων ασπρόμαυρης εκτύπωσης πολλαπλών λειτουργιών για τρίτη συνεχή χρονιά αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα. Το γεγονός δεν οφείλεται μόνο στη συνεχή ανανέωση της γκάμας των προϊόντων Office της Canon και στις ολοένα αυξανόμενες δυνατότητες των συγκεκριμένων μηχανημάτων, αλλά σε μεγάλο βαθμό επίσης στην αύξηση της πελατειακής μας βάσης κατά το 2008, σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη ενδυνάμωση του δικτύου μεταπωλητών της εταιρείας. Η διάκρισή μας αυτή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποδεικνύει ότι τα ασπρόμαυρα laser πολυμηχανήματα της Canon παραμένουν η πρώτη επιλογή για τους επαγγελματίες πελάτες και χρήστες σε περιβάλλον γραφείου."

Τα φιλικά προς το περιβάλλον συστήματα ασπρόμαυρης εκτύπωσης πολλαπλών λειτουργιών της Canon απευθύνονται προς όλους του επαγγελματίες, τόσο ως μεμονωμένες μονάδες παραγωγής, όσο και στα πλαίσια ολοκληρωμένων λύσεων printing services, τα οποία με τη σειρά τους αποσκοπούν στη μείωση των λειτουργικών εξόδων και στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας