FORTHnet Telephony: Νέα προγράμματα & Νέες Μειωμένες τιμές

Σε αλλαγές των προγραμμάτων και του τιμοκαταλόγου των υπηρεσιών FORTHnet Telephony προχωρά η FORTHnet, με στόχο τη μεγαλύτερη οικονομία και την ευκολία για τους συνδρομητές της.
Έτσι λοιπόν, από 27 Φεβρουαρίου 2005, οι υπηρεσίες FORTHnet Telephony χωρίζονται σε δύο βασικές οικογένειες:
1. FORTHnet Telephony Αγαπημένοι Προορισμοί
Ένα πρόγραμμα χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς μηνιαίο πάγιο και με την Προεπιλογή Φορέα δωρεάν, σχεδιασμένο κυρίως για οικιακούς πελάτες.
Με το ανανεωμένο πρόγραμμα FORTHnet Telephony Αγαπημένοι Προορισμοί, ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει έως 3 αστικούς, έως 3 υπεραστικούς, έως 3 εθνικούς κινητούς προορισμούς και έως 3 διεθνείς κωδικούς και να πραγματοποιεί κλήσεις με πολύ χαμηλές τιμές, καλύπτοντας ουσιαστικά το μεγαλύτερο μέρος της μηνιαίας τηλεφωνικής του δαπάνης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των κλήσεων προς τους προορισμούς της επιλογής του συνδρομητή χρεώνεται με μειωμένο τιμολόγιο, ανεξάρτητα από το ύψος του μηνιαίου τηλεφωνικού του λογαριασμού και ανεξάρτητα από το πλήθος των τηλεφωνημάτων που πραγματοποιεί σε κάθε κατηγορία κλήσεων.
Βασικό χαρακτηριστικό του ανανεωμένου προγράμματος των Αγαπημένων Προορισμών είναι και ο ανανεωμένος του τιμοκατάλογος, με ακόμη χαμηλότερες χρεώσεις σε αστικές, υπεραστικές και κλήσεις προς κινητά και διεθνή σταθερά ζώνης 1 και 2.
2. FORTHnet Telephony Business
Ένα ευέλικτο και οικονομικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο κυρίως για επιχειρησιακούς πελάτες που έχουν αυξημένες ανάγκες σε συγκεκριμένες κατηγορίες κλήσεων (αστικές, υπεραστικές, διεθνείς ή προς κινητά).
Το πρόγραμμα FORTHnet Telephony Business, δίνει στις επιχειρήσεις την επιπλέον δυνατότητα να επιλέξουν ως «Αγαπημένο Προορισμό» ολόκληρη κατηγορία ή κατηγορίες κλήσεων που επιθυμούν, συνδυάζοντας τα είδη που τις εξυπηρετούν καλύτερα, με την καταβολή μηνιαίου παγίου.
Επιπλέον και σε αυτό το πρόγραμμα υπάρχει σημαντική μείωση τιμών σε όλα τα είδη κλήσεων, με τη μεγαλύτερη μείωση να σημειώνεται στα εθνικά κινητά και στις διεθνείς κλήσεις. Και στο πρόγραμμα αυτό, η Προεπιλογή Φορέα παρέχεται δωρεάν.
Και τα δύο προγράμματα συνοδεύονται από μείωση τιμών.

Τέλος και στα δύο προγράμματα δίνεται η δυνατότητα αναγνώρισης καλούντος στις κλήσεις προς όλα τα εθνικά κινητά, με κόστος 0,002 ?/λεπτό επιπλέον της αναγραφόμενης τιμής στους τιμοκαταλόγους που ακολουθούν. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα αλλαγής στις επιλογές των Αγαπημένων Προορισμών με εφάπαξ κόστος 0,5 ?.