Forthnet: Σπουδάζεις; Κερδίζεις!

Η Forthnet, προσφέρει σε κάθε νέο που σπουδάζει σε δημόσια ή ιδιωτική σχολή, την υπηρεσία Forthnet ADSL Economy, στην απίστευτη τιμή των 14,75 €/μήνα, για έξι μήνες!
Η Forthnet, υποδέχεται το Σεπτέμβριο με μια εκπληκτική προσφορά! Με σύνθημα «Σπουδάζεις; Κερδίζεις!», η εταιρία προσφέρει σε ΟΛΟΥΣ όσους ακολουθούν μεταλυκειακή εκπαίδευση, την broadband υπηρεσία Forthnet ADSL Economy, στην απίστευτη τιμή των 14,75 €/μήνα, για 6 μήνες!
Η υπηρεσία Forthnet ADSL Economy προσφέρει:
• Απεριόριστο, always on, broadband ADSL έως 24Mbps (upload 1Mbps)
• Δωρεάν ασύρματο εξοπλισμό
• Δωρεάν τέλος ενεργοποίησης
• Δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας με χρονοχρέωση, βάσει του προνομιακού τιμοκαταλόγου Forthnet.
Και όλα αυτά, χωρίς πάγιο ΟΤΕ, στην καταπληκτική τιμή των 14,75€/μήνα, για 6 μήνες, για όλους όσους σπουδάζουν σε οποιαδήποτε δημόσια ή ιδιωτική σχολή!
Για να αξιοποιήσει κάθε ενδιαφερόμενος σπουδαστής την προσφορά αυτή, δεν είναι απαραίτητο να έχει τηλέφωνο, θα πρέπει όμως, να κατοικεί σε περιοχή που καλύπτεται από το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet. Στις περιοχές που βρίσκονται ακόμη εκτός του δικτύου της εταιρίας, προσφέρεται η υπηρεσία Forthnet ADSL, με μόλις 9,50€/μήνα για 6 μήνες και την επιβάρυνση παγίου ΟΤΕ.
Αν σπουδάζετε λοιπόν, μη χάνετε χρόνο! Επισκεφθείτε σήμερα το πλησιέστερο Κατάστημα Forthnet, συμπληρώστε τη σχετική αίτηση* και αποκτήστε broadband ADSL έως 24Mbps, σε μοναδική τιμή, με την εγγύηση και την αξιοπιστία της Forthnet, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρίας παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών στη χώρα.
*Απαραίτητα δικαιολογητικά:
-Φωτοτυπία φοιτητικής ταυτότητας ή άλλου εγγράφου αποδεικτικού σπουδαστικής ιδιότητας.
-Φωτοτυπία λογαριασμού ΟΤΕ ή άλλου παρόχου.
-Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
Περισσότερες πληροφορίες για την συνδρομή σας στο κατάστημα Forthnet Μυτιλήνης