Forthnet - nova: Επικοινωνία και ψυχαγωγία γίνονται ένα !!

Η Forthnet και η nova προσφέρουν σε κάθε καταναλωτή, από τον Έβρο έως την Κρήτη, τη δυνατότητα να συνδυάσει τις πληρέστερες υπηρεσίες της τηλεπικοινωνιακής αγοράς με αποκλειστικό τηλεοπτικό περιεχόμενο και κρυστάλλινη εικόνα και να κερδίσει 20% έκπτωση ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Η Forthnet, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών της χώρας και η nova, η μοναδική ψηφιακή δορυφορική πλατφόρμα στην Ελλάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν μοναδικά προνόμια απεριόριστης διάρκειας σε κάθε οικογένεια, από τον Έβρο έως και την Κρήτη!

Με κεντρικό μήνυμα «Τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται», οι δυο εταιρίες δίνουν στους καταναλωτές το προνόμιο να κερδίσουν έκπτωση 20% για πάντα, συνδυάζοντας οποιαδήποτε υπηρεσία της Forthnet ταιριάζει στις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες με όποιο πακέτο συνδρομής της nova επιλέξουν.

Κάθε οικογένεια επιλέγοντας Forthnet και nova μαζί, θα έχει όφελος μέχρι και 236? το χρόνο, ενώ παράλληλα θα απολαμβάνει απεριόριστη σταθερή τηλεφωνία, broadband ADSL και το μοναδικό τηλεοπτικό περιεχόμενο που προσφέρει η nova το οποίο περιλαμβάνει, ανάμεσα στα άλλα, την αποκλειστική μετάδοση των αγώνων της Super League για την τριετία 2009-2012.

Και τα προνόμια δε σταματούν εδώ, αφού όσοι καταναλωτές επισκεφθούν ένα από τα 110 Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα, θα απολαύσουν προσωπική, ποιοτική εξυπηρέτηση και με τη βοήθεια του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού θα επιλέξουν το συνδυασμό που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες τους, κερδίζοντας επιπλέον:


  • Αποκωδικοποιητή nova, μόνο με 49? και ΔΩΡΟ το δορυφορικό πιάτο, ή
  • Αποκωδικοποιητή PVR μόνο με 99?, αντί 199?


    Με τη Forthnet και τη nova, επικοινωνία και ψυχαγωγία γίνονται ένα, προσφέροντας μοναδικά οφέλη και ευκαιρίες που δε χάνονται!