FORTHnet Internet Χριστουγεννιάτικες προσφορές

H FORTHnet, από την 1η Δεκεμβρίου 2003 μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2004 θέτει σε ισχύ τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές της για τις υπηρεσίες FORTHnet Internet PSTN και ISDN.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία με την αγορά ή την ανανέωση 6μηνων, 12μηνων και 24μηνων συνδρομών FORTHnet Internet PSTN, προσφέρει αντίστοιχα δύο (2), τέσσερις (4) και έξι (6) επιπλέον μήνες δωρεάν χρόνο πρόσβασης στο Internet. Η προσφορά απευθύνεται τόσο στους ήδη υπάρχοντες πελάτες της εταιρίας που επιθυμούν να ανανεώσουν τη συνδρομή τους, όσο και σε νέους.
Σε όλες τις συνδρομές FORTHnet Internet ISDN 64/128Kbps παρατείνεται η προσφορά του Φθινοπώρου για 40% έκπτωση, μια και η αποδοχή της από τους χρήστες ήταν ιδιαίτερα θερμή.
Με τις συγκεκριμένες κινήσεις, η FORTHnet επιθυμεί επιβραβεύσει τους υπάρχοντες συνδρομητές της για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις υπηρεσίες της αλλά και να δώσει το ερέθισμα σε όλους να γνωρίσουν τον κόσμο του Internet, φιλοδοξώντας να συμβάλλει στην αύξηση της διείσδυσης του διαδικτύου γενικότερα στην ελληνική αγορά.