FORTHnet ADSL in-a-box

Ό,τι χρειάζεστε για να σερφάρετε με ADSL σε ένα κουτί, ολοκληρωμένα και οικονομικά
Το πακέτο προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, μια για τηλεφωνική γραμμή PSTN και μια για τηλεφωνική γραμμή ISDN και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι δύο:

1. Η πληρότητα και η ευκολία χρήσης
Το ADSL in-a-box, είναι ένα πλήρες πακέτο σύνδεσης ADSL 384/128 που σε μια και μοναδική συσκευασία, περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται για τη σύνδεση στο Internet. Συγκεκριμένα στο πακέτο περιλαμβάνονται:

  • Όλος ο απαραίτητος τεχνικός εξοπλισμός ανάλογα με την τηλεφωνική γραμμή του χρήστη (ADSL Modem USB, ADSL filter ή ISDN splitter, καλώδια
  • τηλεφωνικά και USB, CD με drivers)
  • Τέλος ενεργοποίησης ADSL πρόσβασης
  • Τρίμηνη Συνδρομή FORTHnet Fast Internet ADSL 384 Dynamic
  • Τρίμηνο πάγιο γραμμής FORTHnet ADSL Line 384
  • Αναλυτικές οδηγίες χρήσης
  • Αίτηση σύνδεσης στις υπηρεσίες FORTHnet Telephony με ειδική προσφορά για όσους επιθυμούν να ενεργοποιήσουν και αυτές τις υπηρεσίες. Ο χρήστης πρέπει απλά να επιλέξει το ADSL in-a-box που αφορά στον τύπο της τηλεφωνικής του γραμμής (PSTN/ ISDN), εύκολα, μια και οι ενδείξεις για τον τύπο της γραμμής είναι σαφείς και ευδιάκριτες στην συσκευασία. Πέρα από αυτό, δεν χρειάζεται να κάνει καμία άλλη επιλογή (τύπου modem, κλπ.), ούτε καμία διαδικασία κατά την αγορά (συμπλήρωση αιτήσεων, επιλογή εξοπλισμού κλπ).
    Η σύνδεση του εξοπλισμού και η ενεργοποίηση της πρόσβασης και της συνδρομής στο Internet είναι πολύ απλές. Το ADSL in-a-box συνοδεύεται από αναλυτικές, βήμα προς βήμα οδηγίες χρήσης για τη σύνδεση του εξοπλισμού και η FORTHnet αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες ενεργοποίησης της πρόσβασης και της συνδρομής για λογαριασμό του χρήστη. Ακόμη και στην περίπτωση που ο χρήστης αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία, το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της FORTHnet είναι στη διάθεσή του σε 24ωρη βάση, 365 μέρες τον χρόνο, στα τηλέφωνα 801 100 9000 ή 211 100 9000.
    Η πληρότητα και η ευκολία χρήσης του ADSL in-a-box, κάνουν την πρόσβαση στο Internet ιδιαίτερα προσιτή και φιλική, ακόμα και στους χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με το περιβάλλον του διαδικτύου.
    2. Η οικονομία, με την πιο συμφέρουσα πρόταση της αγοράς
    Με το ADSL in-a-box, ο χρήστης εξοικονομεί περίπου 70,39 €.
    Το πακέτο κοστίζει 149 € και καλύπτει το σύνολο των εφάπαξ δαπανών (εξοπλισμός και τέλος ενεργοποίησης) και των παγίων συνδρομής και πρόσβασης για τρεις ολόκληρους μήνες. Μετά το τρίμηνο, ο χρήστης θα πληρώνει το μηνιαίο πάγιο της πρόσβασης ADSL και το κόστος της ανανέωσης της συνδρομής του για τη διάρκεια που επιθυμεί.
    Στον παρακάτω πίνακα, φαίνεται γιατί το ADSL in-a-bοx συμφέρει περισσότερο από οποιαδήποτε λύση υπάρχει μέχρι στιγμής στην αγορά:

    Σήμερα ADSL in a box
    ADSL Modem, Splitter ή Filter, καλώδια κλπ 50,00 (1) Ναί
    Τέλος ενεργοποίησης γραμμής πρόσβασης ADSL 34,99 Ναί
    Μηνιαίο πάγιο γραμμής πρόσβασης ADSL (19,90 Χ 3 μήνες) Ναί
    Μηνιαία συνδρομή στο Internet (24,90 Χ 3 μήνες) (2) Ναί
    ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ 219,39 ευρώ 149 ευρώ

    (1) Ενδεικτική τιμή αγοράς εξοπλισμού ADSL
    (2) Συνδρομή FORTHnet Fast Internet ADSL 384 Dynamic
    * Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ
    Τα οφέλη που προσφέρει το ADSL in-a-box στους χρήστες είναι πολλά και πολυδιάστατα.
    Κατά αρχήν, προσφέρει το σύνολο των χαρακτηριστικών της τεχνολογίας ADSL: μόνιμη (always on) σύνδεση στο Internet, υψηλές ταχύτητες, άμεση αποστολή και λήψη e-mail, δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών video και μουσικής με υψηλή ποιότητα, σταθερό κόστος χωρίς χρονοχρέωση και επιπρόσθετα τηλεπικοινωνιακά τέλη (ΕΠΑΚ), ταυτόχρονη χρήση τηλεφωνίας & Internet στην ίδια γραμμή.
    Παράλληλα, οι χρήστες με την αγορά του ADSL in-a-box πέρα από τη σύνδεση με Fast Internet και τον λογαριασμό FORTHnet e-mail, έχουν πρόσβαση σε μια πληθώρα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας της εταιρίας όπως:

  • FORTHnet WebMail
  • FORTHnet My Security, το σύνολο των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για την ασφαλέστερη λήψη και αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων
  • DialUp backup
  • FORTHnet Internet Roaming (μέσω dialup)
    Το ADSL in-a-box συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την πελατοκεντρική φιλοσοφία της FORTHnet. Συνδυάζοντας λειτουργικά και χρηστικά πλεονεκτήματα με απόλυτα συμφέρουσα τιμή, καθιστά την αγορά του την πιο έξυπνη επιλογή για όσους θέλουν γρήγορο και οικονομικό Internet με ADSL. Με στόχο τη διευκόλυνση του χρήστη, η FORTHnet συμβάλλει εμπράκτως άλλη μια φορά στην προσπάθεια για τη διεύρυνση της αγοράς του Internet και την ανάπτυξη των ευρυζωνικών υπηρεσιών στη χώρα μας.