Forthnet 2play, τώρα και με δωρεάν χρόνο ομιλίας προς κινητά

Η υπηρεσία Forthnet 2play, προσφέρει κάθε μήνα, 60 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα κινητά. Έτσι, μόνο με 39,90 €/μήνα, έχετε την πληρέστερη υπηρεσία της αγοράς, συνδυάζοντας σταθερή τηλεφωνία προς όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας της χώρας, αλλά και προς 24 διεθνείς προορισμούς, broadband ADSL και ασύρματη broadband πρόσβαση από όλα τα Forthnet HotSpot!
60 λεπτά το μήνα δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, απολαμβάνουν πλέον, όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας Forthnet 2play.
Προσφέροντας ακόμη περισσότερη ελευθερία στην επικοινωνία, η υπηρεσία Forthnet 2play, μόνο με 39,90 €/μήνα, παρέχει:
-Δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις προς όλα τα σταθερά δίκτυα της χώρας μας, χωρίς διακρίσεις ή περιορισμούς.
-Δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις προς τα όλα σταθερά δίκτυα 24 χωρών* του εξωτερικού.
-Δωρεάν κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, συνολικής διάρκειας 60 λεπτών το μήνα.
-Απεριόριστο broadband ADSL έως 24 Mbps download, 1Mbps upload.
Και όλα αυτά, χωρίς πάγιο ΟΤΕ, στις περιοχές που καλύπτονται από το ιδιόκτητο δίκτυο Forthnet!
Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας Forthnet 2play απολαμβάνουν και δωρεάν ασύρματη broadband πρόσβαση από τα Forthnet HotSpot, σε όλη την Ελλάδα! Σήμερα, περισσότερα από 250 Forthnet HotSpot, λειτουργούν κυρίως σε επιχειρήσεις εστίασης, τουρισμού και διασκέδασης, ενώ έως το τέλος του έτους θα έχουν ξεπεράσει τα 300!
Επισκεφθείτε λοιπόν ένα από τα 65 Καταστήματα Forthnet ανά την Ελλάδα, συμπληρώστε την αίτηση Forthnet 2play και αποκτήστε επί τόπου και δωρεάν και ασύρματο εξοπλισμό!
Γνωρίστε και εσείς το πραγματικό νόημα της ελεύθερης επικοινωνίας, με το κύρος και την αξιοπιστία της Forthnet.
*Οι 24 χώρες στα σταθερά δίκτυα των οποίων οι συνδρομητές Forthnet 2play μπορούν να καλούν δωρεάν είναι οι εξής: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Κύπρος, Νότιος Αφρική, Νορβηγία, Ολλανδία, Περού, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Χονγκ Κονγκ.