Forthnet 2play: Μιλάτε ελεύθερα σε 24 χώρες, 24 ώρες!

Η υπηρεσία Forthnet 2play, εκτός από τηλεφωνικές κλήσεις προς όλα τα σταθερά εντός Ελλάδoς, χωρίς διακρίσεις ή περιορισμούς σε διάρκεια, μέρα και ώρα, τώρα σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε ελεύθερα και δωρεάν κλήσεις προς 24 χώρες σε όλο τον κόσμο.
H Forthnet, με στόχο την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, εμπλουτίζει την υπηρεσία Forthnet 2play και προσφέρει από 1ης Δεκεμβρίου 2007 σε κάθε συνδρομητή, υφιστάμενο ή νέο, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις προς 24 δημοφιλείς προορισμούς του εξωτερικού.*

Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό και κόστος μόλις 39,90 ευρώ το μήνα, η υπηρεσία Forthnet 2play γίνεται η απόλυτη υπηρεσία τηλεφωνίας και internet, καλύπτοντας πλέον το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών αναγκών κάθε οικογένειας, καθώς:

  • Δε θέτει κανένα όριο στο μηνιαίο χρόνο ομιλίας και επιτρέπει να μιλάτε σε σταθερά, ελεύθερα, όλο το 24ωρο, κάθε μέρα, όσο θέλετε.
  • Καλύπτει κλήσεις προς όλα τα σταθερά δίκτυα, χωρίς διακρίσεις. Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθείτε επιπλέον του μηνιαίου κόστους για κλήσεις φωνής προς οποιοδήποτε σταθερό τηλεφωνικό αριθμό σε όλη την Ελλάδα και σε 24 χώρες του εξωτερικού.
  • Προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές για κλήσεις προς κινητά στην Ελλάδα.
  • Προσφέρει απεριόριστο broadband ADSL σε ταχύτητα έως 24 Mbps,εντός δικτύου Forthnet.
  • Απαλλάσσει από το πάγιο ΟΤΕ στις περιοχές που καλύπτει το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας.

    Η Forthnet, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών, εμπλουτίζει διαρκώς τις υπηρεσίες της, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για την παροχή διαφοροποιημένων, αξιόπιστων, οικονομικών broadband υπηρεσιών που θα επιτρέψουν σε όλους να γνωρίσουν τον πραγματικό κόσμο του broadband.

    *Οι 24 χώρες στα σταθερά δίκτυα των οποίων οι συνδρομητές Forthnet 2play μπορούν να καλούν δωρεάν είναι οι εξής:
    Αγγλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο, Νορβηγία, Ολλανδία, Ρωσία και Σουηδία, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ, Νότιος Αφρική, Καναδάς, ΗΠΑ, Βραζιλία, Περού και Αυστραλία.