Facebook Lead Ads

Σχετικά με τις φόρμες επικοινωνίας μέσω του Facebook και του Instagram.


Χρησιμοποιούμε το Facebook Lead Ads, για να λαμβάνουμε στοιχεία επικοινωνίας χρηστών, οι οποίοι δηλώνουν στο Facebook ότι ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.


Οι φόρμες επικοινωνίας (Lead Ads) της σελίδας του καταστήματος μας στο Facebook παρέχουν πρόσθετες δυνατότητες αλληλεπίδρασης, ειδικά όταν ο επισκέπτης του Facebook ζητήσει μέσω της φόρμας επικοινωνίας να επικοινωνήσουμε μαζί του για πρόσθετες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.


Όταν ένας ενδιαφερόμενος υποβάλλει μια τέτοια φόρμα, τα δεδομένα που ορίζονται από τον χρήστη αποθηκεύονται ως Lead στο Facebook και προωθούνται σε εμάς.


Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται από εμάς μόνο για τον σκοπό που ορίζεται στο Lead Ad και είναι η επικοινωνία με σκοπό την ενημέρωση για τα προιόντα και τις υπηρεσίας μας.


Αυτό μπορεί να είναι για παράδειγμα το όνομα για την προσωπική προσφώνηση, η διεύθυνση E-Mail για την αποστολή των επιθυμητών πληροφοριών προϊόντων ή ο αριθμός τηλεφώνου για την τηλεφωνική επικοινωνία.


Περισσότερες σχετικές πληροφορίες διατίθενται απευθείας από τη Facebook στο https://el-gr.facebook.com/about/privacy/.


Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ο κάθε χρήστης διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα του και ενημέρωσης, ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του, βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97, κατόπιν γραπτού αιτήματος του που θα απευθύνει στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@plusnet.gr

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να γίνεται χρήση των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τα παραπάνω, παρακαλούμε να μην συμπληρώσετε την φόρμα Facebook Lead

Τα ως άνω δεδομένα θα διατηρούνται  για το χρονικό διάστημα και στο μέτρο που είναι απολύτως απαραίτητο για την εκπλήρωση της επικοινωνίας με εσάς, σύμφωνα πάντοτε με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία

Τα δεδομένα που συλλέγουμε από τη φόρμα επικοινωνίας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να απαντήσουμε στο αίτημά σας και δεν διανέμονται ή χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς χωρίς τη συγκατάθεσή σας.