Εγκατάσταση UPS Riello Sentinel PRO 3000VA

Ολοκληρώσαμε την εγκατάσταση ενός UPS Riello Sentinel PRO 3000VA καθώς και την κατασκευή δικτύου διανομής και μεταγωγικού πίνακα σε υπηρεσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Στην συγκεκριμένη εγκατάσταση εκτός απο το UPS χρησιμοποιήθηκαν και 2 εξωτερικά Battery Pack τύπος CSV07221-3 συμβατά με το SENTINEL PRO SEP 3000, για συνολική αυτονομία περιλαμβανομένης του UPS περισσότερο απο 60 λεπτά

Συνολικός Αριθμός συσσωρευτών: 36 τεμ 7Ah/12V

Διαστάσεις (Ύ x Π x Μ)mm: 440x175x415

Βάρος: 124 Kg (με συσσωρευτές)


Σημαντικά Χαρακτηριστικά του OnLine UPS Sentinel Pro 3000 VA απο την Riello:


  • Φιλτραρισμένη, σταθεροποιημένη και αξιόπιστη ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιώντας την τεχνολογία on-line διπλής μετατροπής (VFI συμβατό με το πρότυπο IEC 62040-3) με φίλτρα για την καταστολή των ατμοσφαιρικών διαταραχών.
  • Υψηλή ικανότητα υπερφόρτωσης (έως 150%)
  • Προγραμματιζόμενη αυτόματη επανεκκίνηση όταν αποκατασταθεί η ηλεκτρική τροφοδοσία
  • Έναρξη λειτουργίας από τους συσσωρευτές (ψυχρή εκκίνηση)
  • Διόρθωση του συντελεστή ισχύος (συντελεστής ισχύος εισόδου UPS, σχεδόν 1)
  • Μεγάλο εύρος τάσης εισόδου (από 140 V έως 276 V) χωρίς τη λειτουργία συσσωρευτών.
  • Πλήρως παραμετροποιήσιμο, χρησιμοποιώντας το λογισμικό UPS Tools
  • Χαμηλή επίδραση στο δίκτυο τροφοδοσίας

To Sentinel Pro έχει ένα μοναδικό και μοντέρνο σχεδιασμό με βελτιωμένες επιδόσεις, που αναπτύχθηκαν από την Riello UPS και το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Το Sentinel Pro χρησιμοποιεί την τεχνολογία on-line διπλής μετατροπής, με αποτέλεσμα: τα υψηλότερα επίπεδα αξιοπιστίας και μέγιστη προστασία για κρίσιμα φορτία, όπως servers, εξοπλισμός πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Η πρόσοψη της οθόνης έχει επανασχεδιαστεί πλήρως, κι έχει προστεθεί μια οθόνη LCD που δείχνει τις τάσεις εισόδου και εξόδου, τις ενδείξεις των συσσωρευτών και τις καταστάσεις λειτουργίας του UPS. Ο μετατροπέας και το κύκλωμα ελέγχου του μικροεπεξεργαστή έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως και παρέχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και περισσότερες επιλογές ρυθμίσεων. Μέγιστη επεκτασιμότητα: η σειρά Sentinel Pro παρέχει στο βασικό εξοπλισμό θύρα USB και θύρα επέκτασης για το μετατροπέα πρωτοκόλλου ή κάρτα με επαφές ρελέ.

Με την εξοικονόμηση ενέργειας υπόψη, το Sentinel Pro είναι εξοπλισμένο επίσης με ένα κουμπί διακοπής για να μειώσει την κατανάλωση της ενέργειας στο μηδέν κατά τη διάρκεια παρατεταμένων περιόδων αδράνειας (ECO LINE).