Δωρεάν Χρόνος Ομιλίας με FORTHnet Αγαπημένοι Προορισμοί

Δωρεάν Χρόνος Ομιλίας με το πρόγραμμα FORTHnet Telephony Αγαπημένοι Προορισμοί για Όλους τους Συνδρομητές, για Όλες τις Κλήσεις, σε Κάθε Λογαριασμό
Η FORTHnet, επιθυμώντας να προσφέρει διαρκώς ανταγωνιστικές υπηρεσίες προς τους συνδρομητές της, συνοδεύει το πρόγραμμα FORTHnet Telephony Αγαπημένοι Προορισμοί με Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία προσφέρει αυτόματα σε όλους τους συνδρομητές του προγράμματος FORTHnet Telephony Αγαπημένοι Προορισμοί, παλιούς και νέους, δωρεάν λεπτά ομιλίας ανεξάρτητα από το εάν έχουν δηλώσει ή όχι Αγαπημένους προορισμούς και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (πάγια ή εφάπαξ).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα δωρεάν λεπτά ομιλίας, υπολογίζονται βάσει του συνολικού ύψους του λογαριασμού του συνδρομητή και δεν εξαρτώνται από το τζίρο σε συγκεκριμένα είδη κλήσεων. Τα δωρεάν λεπτά είναι ευθέως ανάλογα με το ύψος της χρέωσης του συνδρομητή και αφαιρούνται αυτόματα από κάθε λογαριασμό από όλα τα είδη κλήσης (εξαιρούνται οι κλήσεις προς δορυφορικά δίκτυα).
Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας του κάθε συνδρομητή υπολογίζονται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Σύνολο Λογαριασμού
(εκτός από δορυφορικά δίκτυα)
Δωρεάν Λεπτά Ομιλίας 
ανά λογαριασμό
Από... Εώς...
6,00 Ευρώ 19,99 Ευρώ
10
20,00 Ευρώ 49,99 Ευρώ
30
50,00 Ευρώ 99,99 Ευρώ
90
100,00 Ευρώ 299,99 Ευρώ
180
300,00 Ευρώ και πάνω...
300

Υπενθυμίζουμε ότι από 27 Φεβρουαρίου 2005 ισχύουν νέες μειωμένες τιμές, για τις υπηρεσίες FORTHnet Telephony Αγαπημένοι Προορισμοί και FORTHnet Telephony Business.

Τέλος, η FORTHnet συνοδεύει το ADSL in a box, το ιδανικό πακέτο γνωριμίας με το γρήγορο Internet, με μία ειδική προσφορά στις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας FORTHnet Telephony. Έτσι, οι συνδρομητές του ADSL in a box που θα γίνουν και συνδρομητές FORTHnet Telephony, κερδίζουν κάθε μήνα, 4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις.