Aυξημένο το ενδιαφέρον για τους Live Streaming αγώνες

Η νέα προσφορά του Ομίλου Forthnet προς τους συνδρομητές των Broadband υπηρεσιών της, οι «Live Streaming» αγώνες της Superleague μέσα από το novasports.gr, βρίσκουν ολοένα και μεγαλύτερη ανταπόκριση!

Χιλιάδες φίλαθλοι επιλέγουν κάθε Σαββατοκύριακο να συνδεθούν και να παρακολουθήσουν από τον υπολογιστή τους, σημαντικά παιχνίδια της Superleague, χωρίς χρέωση, χωρίς user name & password.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι οι φίλαθλοι εμπιστεύονται την αξιοπιστία των υπηρεσιών της Forthnet και γνωρίζουν ότι θα παρακολουθήσουν μια άρτια μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα σε υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας. Με ταχύτητες έως 24Mbps, περίπου 11.000 επισκέπτες, συνδρομητές της Forthnet, παρακολούθησαν διαδικτυακά, «Live Streaming», τον αγώνα Λάρισα – Άρης για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απευθείας από το AEL FC Arena.

Την Κυριακή 6/3, οι συνδρομητές της Forthnet μπορούν να παρακολουθήσουν «Live Streaming» δύο σημαντικά παιχνίδια για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στις 15.00 απευθείας από το Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" ο αγώνας Ολυμπιακός- Διεθνής Ένωσις Εργοτέλη. Στις 17.15 ένα παιχνίδι ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο αποκλειστικά για τους συνδρομητές broadband υπηρεσιών της Forthnet.

Oι συνδρομητές Forthnet έχουν ένα ακόμη προνόμιο: Επισκεφθείτε το www.novasports.gr, πατήστε PLAY και απολαύστε δωρεάν ποδόσφαιρο, Live Streaming, από τον υπολογιστή σας.