Αυτόνομο αντιβανδαλιστικού τύπου μεταλλικό πληκτρολόγιο

Πρόκειται για ένα αυτόνομο συμπαγές, αντιβανδαλιστικού τύπου μεταλλικό πληκτρολόγιο, το οποίο έχει κατασκευαστεί έπειτα από απαίτηση πολλών εγκαταστατών συστημάτων ελέγχου διέλευσης.
Όλα τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά μέρη της συσκευής, προστατεύονται από ένα ανθεκτικό μεταλλικό πλαίσιο. Είναι εντελώς αυτόνομο και δεν απαιτείται η σύνδεσή του σε ξεχωριστή μονάδα ελέγχου.
Το νέο πληκτρολόγιο είναι πραγματικά μία συσκευή "βαρέως- τύπου", η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξώπορτες και εισόδους με μπάρες, σε εξωτερικούς χώρους. Κανένα άλλο αυτόνομο πληκτρολόγιο δεν είναι τόσο κατάλληλο, όσο αυτό, για εξωτερική χρήση ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες.
Η συσκευή μας δίνει την δυνατότητα ελέγχου μιας πόρτας, μέσω μιας εξόδου που παρέχει τάση για κλείδωμα ή μέσω των επαφών του ενσωματωμένου ρελέ που διαθέτει. Αυτό επιτρέπει απ' ευθείας το άνοιγμα της πόρτας ή των μπαρών, χωρίς να απαιτείται η χρήση εξωτερικού ρελέ.
Το πληκτρολόγιο μπορεί να τροφοδοτηθεί απ' ευθείας από την πηγή που τροφοδοτεί και τον μηχανισμό ανοίγματος της πόρτας ή των μπαρών καθώς απαιτείται μία τάση, συνεχούς ή εναλλασσόμενου ρεύματος από 12 έως 24 Volt. Έτσι δεν είναι αναγκαία η χρήση επιπρόσθετου τροφοδοτικού.
Επίσης, το νέο αντιβανδαλιστικού τύπου μεταλλικό πληκτρολόγιο έχει σχεδιαστεί, έτσι ώστε να αντέχει σε κακή χρήση. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σε χώρους, όπου τα χτυπήματα και τα ξυσίματα είναι αναπόφευκτα.
Παρέχει βαθμό προστασίας IPX7 και είναι ιδανικό για εξωτερική χρήση. Τα φωτιζόμενα αριθμητικά πλήκτρα κάνουν εύκολη την χρήση του πληκτρολογίου, ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι.
Τα πλήκτρα αναβοσβήνουν έντονα σε πράσινο χρώμα για να καταδείξουν, ότι πληκτρολογήθηκε ένας σωστός κωδικός και να επιτραπεί η διέλευση στον προστατευόμενο χώρο.