Απλή και εύχρηστη λύση σάρωσης από την Canon

Η Canon εμπλουτίζει την γκάμα των σαρωτών της με τον νέο DR-1210C, μία εύχρηστη συσκευή με διπλή λειτουργία σάρωσης
Η Intersys Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του νέου έγχρωμου σαρωτή από τις αρχές Απριλίου 2006. Καινοτομώντας για άλλη μια φορά στο χώρο των σαρωτών για ομάδες εργασίας, η Canon παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο για μικρές ομάδες εργασίας με πλούσια χαρακτηριστικά.
Ο κος Sean Suematsu, Senior European Product Marketing Manager της Canon Europe δήλωσε επί τη ευκαιρία της παρουσίασης του DR-1210C: "Προχωρώντας ακόμη ένα βήμα την επιτυχημένη πορεία της Canon στις λύσεις σάρωσης εγγράφων, παρουσιάζουμε ένα μοντέλο που απευθύνεται σε ένα νέο τμήμα της αγοράς: στους σαρωτές για μικρές ομάδες εργασίας, που αναζητούν μία απλή, ευέλικτη και υψηλής ποιότητας λύση σάρωσης. Το συγκεκριμένο τμήμα πιστεύουμε ότι έχει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης και με αυτό το σκεπτικό δημιουργήσαμε ένα προϊόν που καλύπτει τις βασικές ανάγκες των μικρών ομάδων εργασίας, προσφέροντας απλότητα, ευελιξία και λειτουργικότητα σε ανταγωνιστική τιμή."

Διπλή λειτουργία σάρωσης - μεγάλη ευελιξία
Στοχεύοντας στην αγορά επαγγελματικών σαρωτών γενικής χρήσης, καθώς και στην κάλυψη των αναγκών μικρών γραφείων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ο Canon DR-1210C υποστηρίζει δύο μεθόδους σάρωσης, για αυξημένη ευελιξία. Ο Αυτόματος Τροφοδότης Εγγράφων (ADF) διευκολύνει και επιταχύνει τη μαζική σάρωση πολλαπλών εγγράφων, ενώ η επίπεδη επιφάνεια σάρωσης μπορεί να χρησιμοποιείται για την σάρωση διάφορων άλλων εγγράφων ή ντοκουμέντων, όπως διαβατήρια, επαγγελματικές κάρτες και βιβλία. Η υποστήριξη δύο μεθόδων σάρωσης μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την ευελιξία του νέου σαρωτή.

Απόδοση και ευχρηστία
Ο DR-1210C επιτυγχάνει ταχύτητα σάρωσης έως 12 σελίδες ανά λεπτό (χρώμα, άσπρο-μαύρο και τόνοι του γκρι) με ανάλυση 300dpi, ενώ η μέγιστη οπτική ανάλυση φτάνει στα 600 dpi. Τα τρία πλήκτρα άμεσης εκτέλεσης εργασιών (σάρωση και εκτύπωση, σάρωση και αποθήκευση σε αρχείο, σάρωση και αποστολή μέσω email) επαυξάνουν την λειτουργικότητα και την ευχρηστία του νέου σαρωτή. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους 50 εντολές μέσω των οποίων μπορούν να προσαρμόσουν την λειτουργία αυτών των πλήκτρων με βάση τις δικές τους ανάγκες (για παράδειγμα, σάρωση και αποθήκευση σε συγκεκριμένα αρχεία, ή αποστολή σε συγκεκριμένες διευθύνσεις email).

Συνοδευτικό λογισμικό
Η εγκατάσταση του σαρωτή είναι ιδιαίτερα εύκολη χάρη στο συνοδευτικό οδηγό εγκατάστασης Easy Installer. Μία ιδιαίτερα πρακτική εφαρμογή που παρέχεται με τον σαρωτή είναι το Presto! BizCard Reader. Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει την ταυτόχρονη σάρωση έως και οκτώ επαγγελματικών καρτών μαζί και την αποθήκευση των πληροφοριών που περιέχουν σε μία βάση δεδομένων "επαφών", για την εύκολη αναζήτηση και ανάκτηση.
Τέλος, ο σαρωτής συνοδεύεται από το το Adobe Acrobat έκδοση 7.0 Std, το CapturePerfect 3.0 της Canon και το OmniPage SE (έκδοση 4).