100 Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα!

100 Καταστήματα Forthnet, σε περισσότερες από 55 πόλεις της χώρας μας, προσφέρουν σε κάθε ελληνική οικογένεια μοναδική broadband εμπειρία και ολοκληρωμένη, ποιοτική, προσωπική εξυπηρέτηση.

Αποτελώντας τη μοναδική απάντηση στην ερώτηση «που θα βρω ότι χρειάζομαι για broadband;», 100 Καταστήματα Forthnet έχουν ανοίξει τις πύλες τους σε περισσότερες από 55 πόλεις της χώρας και με όχημα το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο τους προσωπικό, προσφέρουν σε κάθε ελληνική οικογένεια τη δυνατότητα να ζήσει πραγματικά την εμπειρία του broadband.

Καλύπτοντας το 92% της ελληνικής επικράτειας, με παρουσία σε 47 από τους 51 Νομούς της χώρας, μέσα σε λιγότερο από 1,5 χρόνο, η Forthnet, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών της χώρας, κατάφερε να δημιουργήσει μια σύγχρονη αλυσίδα λιανικής πώλησης, εξειδικευμένης στις υπηρεσίες broadband.

Τα Καταστήματα Forthnet έχουν ήδη εξυπηρετήσει περισσότερους από 1 εκατ. καταναλωτές και εμπορικά αντιπροσωπεύουν το 70% της συνολικής παραγωγής της εταιρίας. Σε αυτά κάθε καταναλωτής:

  • Μιλά πρόσωπο με πρόσωπο με εξειδικευμένο προσωπικό, λύνει κάθε του απορία σχετικά με το broadband και εντοπίζει την πλέον κατάλληλη υπηρεσία για τις ανάγκες του.
  • Βρίσκει μια ευρεία γκάμα επιλεγμένων, επώνυμων προϊόντων τεχνολογίας, σε ανταγωνιστικές τιμές, που όταν συνδυαστούν με τις ευρυζωνικές υπηρεσίες Forthnet, δημιουργούν μια ολοκληρωμένη broadband λύση (“one-stop-shop”).
  • Απολαμβάνει την πραγματική εμπειρία του broadband, μέσω δοκιμών με demo προϊόντα και έτσι γνωρίζει στην πράξη τις πολύπλευρες εφαρμογές της ευρυζωνικότητας.
  • Βρίσκει όλα τα πακέτα συνδρομής και τον εξοπλισμό nova.
  • Εξοφλεί λογαριασμούς Forthnet ή/και nova, άμεσα, χωρίς έξτρα χρεώσεις ή ταλαιπωρία.
  • Συνδέεται ασύρματα στο internet, καθώς όλα τα Καταστήματα είναι μέλη του μεγαλύτερου δικτύου σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης της χώρας μας, των Forthnet HotSpot.
  • Αξίζει να αναφέρουμε εδώ, ότι τα Καταστήματα Forthnet διαθέτουν έντονη οικολογική δράση, καθώς σε συνεργασία με το Φορέα Ανακύκλωσης Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών (ΑΦΗΣ Α.Ε) και την εταιρία Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., προσφέρουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα ανακύκλωσης όχι μόνο μπαταριών, αλλά και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού όπως pcʼs, ποντίκια, πληκτρολόγια, οθόνες, laptops, εκτυπωτές κ.α. Τέλος, επιλεγμένα Καταστήματα Forthnet προσφέρουν και τεχνική υποστήριξη επί τόπου, ενώ όλα τα εξειδικευμένα καταστήματα broadband, προχωρούν σε ειδικές προσφορές, κληρώσεις και διαγωνισμούς προς όφελος των καταναλωτών.

    Στόχος είναι μέσα στο 2009, να εμπλουτιστεί η προϊοντική γκάμα των Καταστημάτων Forthnet, αλλά και να καλυφθεί πλήρως η ελληνική επικράτεια, ενώ κύρια προτεραιότητα, είναι πάντα η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης που προσφέρουν τα εξειδικευμένα καταστήματα broadband σε κάθε ελληνική οικογένεια, από τον Έβρο έως την Κρήτη.