“60.000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τη FORTHnet”

Η FORTHnet υπερήφανη για την Εθνική επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων, ευχαριστεί τους 60.000 αφανείς ήρωες αυτού του εγχειρήματος, τους Εθελοντές των Ολυμπιακών και Παρα – Ολυμπιακών Αγώνων, προσφέροντας σε όλους δωρεάν, μια 6μηνη συνδρομή FORTHnet Internet PSTN ή ISDN ή ADSL 384, ανάλογα με τη γραμμή που διαθέτουν.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν τη συνδρομή που επιθυμούν άμεσα, με τους εξής τρόπους:

  • Με επίσκεψή τους στα γραφεία της FORTHnet στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, την Πάτρα και το Βόλο
  • Μέσω ηλεκτρονικής φόρμας που θα βρουν στο www.forthnet.gr
    Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η κατάθεση αντιγράφου της εμπρόσθιας όψης της διαπίστευσής τους, με ευδιάκριτη τη φωτογραφία τους και τον αριθμό που αναγράφεται πάνω από το barcode.
    O κ. Πάνος Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής Internet της FORTHnet, δήλωσε σχετικά : «Είναι πραγματικά άξιο λόγου, πόσα μπορούμε να καταφέρουμε εμείς οι Έλληνες και πόσο ψηλά μπορούμε να πάμε όταν το θελήσουμε. Απόδειξη αποτελούν οι πιο επιτυχημένοι Ολυμπιακοί Αγώνες όλων των εποχών που διοργάνωσε η χώρα μας, που δεν θα ήταν πραγματικότητα χωρίς την ανιδιοτελή προσφορά των Εθελοντών. Τιμής ένεκεν, η FORTHnet προσφέρει ένα έμπρακτο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που βοήθησαν ώστε το ελληνικό ιδεώδες να υψωθεί στα ψηλότερα βάθρα των σταδίων σε όλο τον κόσμο».